ANNONCE

PRM / Oddset bliver ny sponsor for Randers FC

18. september 2020 08:55 | Af: Ritzau Info
 

Danske Spils sportsbrand Oddset bliver ny sponsor for Randers FC’s Superligahold.

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

NĂĄr Randers FC pĂĄ søndag – den 20. september – løber ind pĂĄ Cepheus Park for at spille sæsonens første hjemmekamp mod AGF, vil Oddset være synligt pĂĄ stadion.

Danske Spil har nemlig indgĂĄet en sponsoraftale med Randers FC’s hold i 3F Superligaen, der betyder, at Oddset frem til sommeren 2023 er sponsor for de lyseblĂĄ.

I Randers FC ser man frem til samarbejdet:

“Vi er utroligt glade for at have Oddset tilbage i folden som samarbejdspartner og ser frem til at genoptage den tætte relation og det gode samarbejde. Et samarbejde, som kommer bĂĄde Oddset, Randers FC og klubbens fans til gode”, siger Morten Hørby Andersen, salgschef i Randers FC.

OgsĂĄ Danske Spil er glad for aftalen:

“I Danske Spil har vi en ambition om at komme tættere pĂĄ de mange fans i Superligaen, der ligesom os elsker sporten og spændingen ved fodbolden. Derfor er vi glade for, at Oddset de kommende sæsoner vil være til stede pĂĄ Randers FC’s hjemmebane, hvor fansene vil møde Danmarks bedste sportsspil”, siger Niels Erik Folmann, direktør i Danske Licens Spil, der bl.a. udbyder Oddset og Tips.

Foruden Randers FC er Oddset sponsor for fire andre Superligahold; nemlig AGF, Brøndby IF, FC Midtjylland og OB.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/oddset-bliver-ny-sponsor-for-randers-fc?releaseId=13600257

** OvenstĂĄende pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau pĂĄ vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu