ANNONCE

PRM / OK ansætter produktchef for e-mobilitet

14. februar 2020 13:27 | Af: Ritzau Info
 

Markedet for opladning af el-biler og el-ladestandere er i hastig udvikling. Energiselskabet OK har netop udnævnt Thor Folmann Krarup til ny produktchef for e-mobilitet

Pressemeddelelse fra OK

Som landets største tankstationskæde med cirka 670 stationer fordelt over hele Danmark, ønsker OK naturligvis at være en central del af den udvikling, der sker på markedet for opladning af el-biler i disse år. Derfor har OK udnævnt Thor Folmann Krarup til produktchef for e-mobilitet, som er et markedsområde, OK forventer vil fylde mere og mere i forretningen i de kommende år.

Thor er tiltænkt en strategisk rolle og bliver desuden en ledende figur i et mindre produktteam for e-mobilitet, som er ved at blive opbygget i OK, og som skal styrke det danske selskabs fokus på udvikling af konkrete løsninger og produkter til el-bilskunder.

Thor Folmann Krarup er ikke ny i OK. Han blev i 2014 ansat som forretningsudvikler og har i flere år beskæftiget sig med udviklingen af nye teknologier til bilistmarkedet. Han er 31 år og uddannet Cand.Merc.Marketing fra Aarhus Universitet.

Thor Folmann Krarup overgik formelt til den nye stilling som produktchef for
e-mobilitet 1. december 2019.

Kontakt:

Pressechef Rasmus Boserup tlf.: 8932 2227 email: rabo@ok.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ok-ansaetter-produktchef-for-e-mobilitet?releaseId=13588229

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu