ANNONCE

PRM / OK Plus præsenterer nyt kaffekoncept

27. august 2020 08:30 | Af: Ritzau Info
 

OK Plus lancerer kaffestationer fra Espresso House i 16 af kædens conveniencebutikker på tværs af landet

Pressemeddelelse fra OK

Specialkaffe er populært blandt danskerne, og derfor gør OK Plus det nu nemt for kunderne at få adgang til et stort udvalg af kvalitetskaffe fra Espresso House.

“Vi vil være i Superligaen på god kaffe, og derfor glæder vi os over samarbejdet med Espresso House, der er en af Nordens førende kaffekæder. Det nye koncept giver os mulighed for at tilbyde vores kunder mange forskellige kaffeprodukter af høj kvalitet, så der er noget for enhver smag, uanset om du er til espresso eller en chocolate cookie latte,” siger Michael Djarnis, der er administrerende direktør i OK Plus.

Udrulningen af det nye kaffekoncept begynder i denne uge og vil løbende blive implementeret i de 16 butikker, hvor personalet vil blive uddannet i at arbejde med Espresso House’s signaturblandinger, så kunderne får den bedst mulige smagsoplevelse.

Kontakt:

Presseansvarlig Rasmus Lund tlf.: 89322519 email: ralu@ok.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ok-plus-praesenterer-nyt-kaffekoncept?releaseId=13598753

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu