ANNONCE

PRM / OK vil holde Danmark kørende

17. marts 2020 10:45 | Af: Ritzau Info
 

Energiselskabet OK er sit samfundsansvar bevidst og har taget flere forholdsregler for at isolere risikoen for spredning af COVID-19, så selskabet kan fortsætte med at holde Danmark forsynet i denne ekstraordinære situation

Pressemeddelelse fra OK

Energiselskabet OK har taget alle forholdsregler for at holde Danmark kørende under Corona-krisen.

“Der er brændstof nok, og der er ingen udfordringer på vores lagre i forhold til at følge med,” siger OK’s pressechef, Rasmus Boserup, der understreger, at det både gælder OK’s almindelige tankstationer og Truck Diesel Stationer i hele landet.

Smitterisiko minimeret
Allerede i sidste uge tog OK forholdsregler for at mindske smitterisikoen på alle kundevendte funktioner. I distributionen har de fx isoleret tankvognschaufførerne fra hinanden, og procedurer for afspritning og rengøring af førerhuset er skærpet. Det gælder i øvrigt i alle henseender. Samtidig er eksterne møder med samarbejdspartnere begrænset til et absolut minimum.

“Det er helt afgørende, at vi tager et samfundsansvar – både som forsyningsvirksomhed og som enkeltpersoner -for at medvirke til at minimere risikospredning. Vi har som energiselskab et stort ansvar for at bidrage til at holde samfundet kørende,” forklarer Rasmus Boserup.

Internt i OK har man sendt de fleste medarbejdere hjem til deres hjemmearbejdsplads. Kunderne kan dog altid træffe deres kontaktperson for betjening og rådgivning over telefonen.

Faldende brændstofpriser
Corona-krisen har i OK været medvirkende til, at benzinprisen er faldet med knap to kroner siden nytår.

“Når så mange lande lukker ned som følge af Corona-virussen, falder efterspørgslen markant på verdensmarkedet, hvilket giver lavere priser, og det afspejler sig i den pris, som forbrugeren ser på benzinstanderen i øjeblikket. Prisen på brændstof har ikke været billigere siden 2016. Det har selvfølgelig en betydning for vores indtjening, men kommer i det mindste bilisterne til gode i den her svære tid,” lyder det fra Rasmus Boserup.

Lige nu har COVID19 således ingen betydning for driften i OK. Man kan få yderligere information om, hvordan OK håndterer situationen på www.ok.dk, som opdateres løbende.

Kontakt:

Pressechef Rasmus Boserup tlf.: 8932 2227 email: rabo@ok.dk

Presseansvarlig Rasmus Lund tlf.: 89322519 email: ralu@ok.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ok-vil-holde-danmark-korende?releaseId=13590090

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu