ANNONCE

PRM / Online forhandlere lader dig nu købe elektronik på afbetaling

25. marts 2020 16:23 | Af: Ritzau Info
 

For tilhængere af online shopping er der flere måder at betale på i dag end nogensinde før. Alternative måder at finansiere dine store køb på, såsom køb af elektronik og andre ting på afbetaling, bliver mere og mere populært.

Pressemeddelelse fra Moneybanker

Abetalingstjenester er designet til at konkurrere med kreditkort og kontantbetaling og giver derfor kunder mulighed for at betale deres online køb over tid – for hvad der månedligt ofte er en meget lavere pris, end hvis du køber et nyt fjernsyn, en ny mobiltelefon eller en ny computer kontant med det samme.

Nogle afbetalingstjenester tilbyder faste gebyrer i stedet for renteafgifter, mens andre holder renten på et minimum, og andre opkræver ikke noget gebyr overhovedet.Hvis du har store elektronikkøb, du gerne vil foretage lige med det samme, kan det at bruge en alternativ betalingstjeneste være en god måde at få fingrene i den nye mobiltelefon på lige med det samme.

Derfor er det en god idé at vælge afbetaling af elektronik på nettet

Selv hvis du planlægger dit budget omhyggeligt, er det ofte svært at følge med i de daglige udgifter. Der vil altid være uventede omstændigheder, der dræner din bankkonto. Lad os for eksempel sige, at din smartphone, computer eller dit fjernsyn bliver ødelagt, og du har hurtigt brug for en ny. Er din tegnebog klar til en fire- eller femcifret udbetaling? Selv hvis du har råd til at betale det fulde beløb kontant for den nye elektronik, kan afbetaling være en smart beslutning, fordi du ikke behøver at røre ved din opsparing. Du kan betale i mindre afdrag over en periode, normalt i flere måneder eller år, indtil elektronikken er betalt fuldt ud. På den måde kan du købe noget dyrt elektronik uden at springe dit budget.

Fordele ved at købe elektronik på afbetaling

Så hvis du vælger at købe elektronik på afbetaling, er det fuldt forståeligt. Der er nemlig flere fordele ved at købe elektronik på denne måde fremfor at betale hele beløbet kontant.

Først og fremmest kan du, som tidligere nævnt, få fat i den nye computer eller mobiltelefon lige med det samme. Dette er ideelt, hvis du skal erstatte et produkt hurtigt uanset, om du lige har fået løn, eller om det er sidst på måneden.

Selv hvis du med dit økonomiske råderum ikke har råd til smart elektronik, er det ofte muligt for de fleste at undvære mindre beløb hver måned. Ved at vælge en afbetalingsløsning kan du få råd til elektronik, som du ellers aldrig havde overvejet at købe på grund af prisen. Du kan derfor købe nyt elektronik alt efter dine ønsker og behov.

Dog skal du naturligvis være opmærksom på renter og gebyrer, når du køber elektronik på afbetaling. Mens du hverken skal betale for renter eller gebyrer ved brug af nogle løsninger, er der andre, hvor du skal. Dette er værd at være opmærksom på, da det ellers vil blive dyrere for dig fremfor, hvis du valgte at betale for elektronikken kontant. Læs mere om afbetaling af elektronik på nettet, og hvorfor det er en god idé fremfor kontantbetaling hos Digitalafbetaling.dk her.

Kontakt:

Partner & CEO Mads Hvidberg tlf.: +45 28116106 email: mads@moneybanker.com skype: Madshvidberg

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/online-forhandlere-lader-dig-nu-kobe-elektronik-pa-afbetaling?releaseId=13590660

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu