ANNONCE

PRM / Opfordring til unge: Aflys festen i det fri

12. august 2020 14:42 | Af: Ritzau Info
 

Borgmester H.P. Geil og rektorerne for to af kommunens ungdomsuddannelser opfordrer de unge til at droppe planerne om en stor, fælles, udendørs fest.

Pressemeddelelse fra Haderslev Kommune

“Vi vil gerne opfordre de unge til ikke at mødes i Damparken for at feste “. Sådan siger borgmester H.P. Geil fra Haderslev Kommune.

Baggrunden er, at borgmesteren i denne uge gentagne gange har fået meldinger om, at nogle af byens unge har planer om at mødes for at feste i Damparken i den kommende weekend. Den udendørs fest skulle være en fælles fest mellem elever fra Det Blå Gymnasium og Haderslev Katedralskole.

“Jeg ved, at det er lidt usædvanligt at gå ud med en sådan opfordring på baggrund af rygter, men når jeg får henvendelser fra bekymrede borgere, så kan jeg i denne situation ikke undgå at reagere. En fest med mange unge er ikke en god idé i denne coronatid”, siger H.P. Geil.

Han har derfor været i dialog med både rektorerne fra de to ungdomsuddannelser og politiet.

“Coronavirus er stadig iblandt os, og vi skal alle gøre vores til, at virus ikke spredes. I øjeblikket ses der rundt omkring i Danmark eksempler på, at kommuner rammes hårdt, fordi mange samles på ét sted, og virus dermed spredes. En fælles fest vil desværre også kunne være med til at virus spredes”, siger H.P. Geil.

Både rektor for Haderslev Katedralskole og Det Blå Gymnasium bakker op om borgmesterens udmelding, og opfordrer de unge til at blive hjemme.

“Jeg har stor forståelse for, at de unge gerne vil mødes og også opretholde det gode venskab mellem de to skoler, men jeg håber, at de vil hjælpe os med at undgå, at virus spredes i Haderslev Kommune og at Damparken bliver et hotspotsted. Så kære elever, aflys festen i det fri, så håber vi, at I snarest har mulighed for at mødes”, lyder det fra H.P. Geil.

Kontakt:

Borgmester H.P. Geil tlf.: 21 69 64 71 email: hapg@haderslev.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/opfordring-til-unge-aflys-festen-i-det-fri?releaseId=13597802

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu