PRM / Oplev 3D lyd på CopenX

12. april 2018 08:01 | Af: Ritzau Info
 

Sennheiser besøger CopenX og præsenterer blandt andet AMBEO SMART HEADSET, der både kan optage og afspille 3D-lyd. AMBEO 3D-teknologien åbner op for et nyt og fascinerende lydbillede til videoer og podcasts. Alle besøgende kan prøve at lave deres egen 3D-optagelse på CopenX

Pressemeddelelse fra Sennheiser

Sennheiser besøger CopenX, Danmarks største VR og AR-konference med sine seneste AMBEO-produkter. AMBEO er Sennheisers lydprojekt, der konsekvent arbejder på at rykke grænserne for, hvad der er muligt at gøre med lyd. Det gælder både for headsets eller som ved store udstillinger på Victoria & Albert i London. På CopenX præsenterer Sennheiser sit nye AMBEO SMART HEADSET, der gør det muligt for dig at optage og afspille 3D-lyd.

Sennheiser har netop lanceret sit AMBEO SMART HEADSET, der kan lægge et fascinerede 3D-lyd på dine videoer. Det banebrydende er, at du ikke behøver AMBEO-hovedtelefoner for at afspille lyden. Alle stereohovedtelefoner kan benyttes.

Derudover vil Sennheiser demonstrere Sennheiser VR Mic på CopenX og en række andre nye produkter.

Sennheisers vil være tilstede på CopenX den 18. og 19. april. Produktspecialister fra Sennheiser vil kunne hjælpe de besøgende med at optage 3D-lyd med AMBEO SMART HEADSET.

Tid:

CopenX finder sted i perioden 18. til 19. april 2018.

Sted:

Tap1

Raffinaderivej 10

2300 København

Sennheiser er at finde på stand 37.

Kontakt:

Halo. agency
Andreas Hedensten
Tlf.: 28926494
Email: andreas.hedensten@haloagency.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/oplev-3d-lyd-pa-copenx?releaseId=12636397

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu