PRM / Oplev CPH Half på Frederiksberg

10. september 2018 15:44 | Af: Ritzau Info
 

Den 16. september fyldes Frederiksberg med glade løbere og masser af underholdning

Pressemeddelelse fra Sparta Atletik og Motion

Når CPH Half løbes søndag den 16. september vil mere end 22.000 løbere anført af nogle af verdens bedste løbere løbe igennem Frederiksberg. Der er med andre ord tale om en kæmpe løbefest, hvor der er rig mulighed for at se verdensklasse løb og hygge med familie og venner.

“Frederiksberg er jo et højdepunkt på ruten for mange løbere. Især Frederiksberg Allé ihyllet dannebrog er et højdepunkt, men der er også masser af underholdning for både løbere og tilskuere. Blandt andet Frederiksberg Runddel, hvor der er Telenor familie Powerzone. Her kan man blandt andet følge løbet live på en storskærm, der er hoppeborg og gratis kaffe, juice, theboller og crossainter,” siger Dorte Vibjerg, direktør i Sparta Atletik & Motion.

Ud over ved Frederiksberg Runddel er der også en Garmin powerzone ved Fredreiksberg Centret med DJ og gratis kaffe, og der er anden underholdning andre steder på Frederiksberg. Hvor kan der læses mere om på det interaktive rutekort her.

Læs mere om CPH Half her

Kontakt:

PR- og Pressemedarbejder Martin van Dijk tlf.: 26292691 email: martin@sparta.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/oplev-cph-half-pa-frederiksberg?releaseId=13490577

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu