PRM / oplev CPH Half på Østerbro

10. september 2018 15:44 | Af: Ritzau Info
 

Den 16. september fyldes Østerbro af mere end 22.000 glade løbere og masser af underholdning

Pressemeddelelse fra Sparta Atletik og Motion

Når nogle af verdens bedste løbere den 16. september løber igennem Østerbro i forbindelse med CPH Half, så bliver det i en festlig kulisse. Østerbro byder nemlig på masser af underholdning og powerzoner til glæde for både løbere og tilskuere.

“Østerbro er en helt essentiel del af CPH Half, da det jo er her, der er start og mål. Derfor er det også naturligt, at løbets primære sponsor Zalando har deres powerzone på Trianglen, og der bliver virkelig gang i den, med DJ, balloner, heppere og gratis kaffe. Og så er Zalandos powerzone den sidste store markering, før løberne en lille kilometer senere løber i mål, så det er et oplagt sted at heppe,” siger Dorte Vibjerg, direktør i Sparta Atletik & Motion.

Ud over Zalandos powerzone så har BMW en powerzone ved den russiske powerzone, hvor der er cheerleaders og fede rock rytmer, og så er der som nævnt start og mål på Østerbro, og det er selvfølgelig også et oplagt sted at følge de mere end 22.000 løbere.

Læs mere om Copenhagen Half Marathon på cphhalf.dk, hvor du også kan se nærmere på ruten på det interaktive rutekort.

Kontakt:

PR- og Pressemedarbejder Martin van Dijk tlf.: 26292691 email: martin@sparta.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/oplev-cph-half-pa-osterbro?releaseId=13481832

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu