PRM / Oplev CPH Half på Vesterbro

10. september 2018 15:43 | Af: Ritzau Info
 

Den 16. september bliver Vesterbro fyldt med løbere og festlig underholdning

Pressemeddelelse fra Sparta Atletik og Motion

Når CPH Half løbes søndag den 16. september vil mere end 22.000 løbere anført af nogle af verdens bedste løbere løbe igennem Vesterbro. Der er med andre ord tale om en kæmpe løbefest, hvor der er rig mulighed for at se verdensklasse løb og hygge med familie og venner.

“Det bliver jo en festdag, og vi håber, at der er rigtig mange på Vesterbro, som har lyst til at komme ud på gaderne og heppe. En oplagt mulighed er at gøre det på Enghaveplads, hvor der er Mikkeller Powerzone med smagsprøver på øl og metalbandet Diretone sørger for gang i den for både løbere og tilskuere,” siger Dorte Vibjerg, direktør i Sparta Atetik & Motion.

Hvis man mere er til bobler i forskellige variationer, så er det ved Ingerslevgade/Dybbølsgade man skal stille sig og heppe. Her sørger bubbelbear for underholdningen i form af bobler i diverse afskygninger lige fra sæbebobler til champagne.

Læs mere om ruten og de forskellige underholdningsspots på det interaktive rutekort her

Kontakt:

PR- og Pressemedarbejder Martin van Dijk tlf.: 26292691 email: martin@sparta.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/oplev-cph-half-pa-vesterbro?releaseId=13490828

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu