PRM / Optiker fejrer 45-års jubilæum

4. oktober 2018 07:10 | Af: Ritzau Info
 

Louis Nielsen i Frederikshavn fejrer 45-års jubilæum. Butikken fylder 15 år, og de to ansatte, Anja og Charlotte har været med fra første dag. Butikken fejrer de tre 15-års jubilæer samlet som et 45-års jubilæum og giver et specielt jubilæumstilbud, den 10.-13. oktober

Pressemeddelelse fra Louis Nielsen

For 15 år siden åbnede Louis Nielsen i Frederikshavn på Rådhus Allé, og optikerassistent Anja Pedersen og chefoptiker Charlotte Olivius har været med hele vejen. Butikken, med det velkendte slogan, har de seneste 15 år lært rigtig mange frederikshavnerne at komme forbi Louis Nielsen, og både Anja og Charlotte er blevet hængende.

– Vi har det godt her i butikken i centrum af Frederikshavn. Vi har dejlige kunder, gode medarbejdere og udfordringer i hverdagen, så hvorfor skulle vi søge andre steder hen?, spørger Anja og Charlotte retorisk.

Fra manuelle bestillinger til avanceret udstyr
De husker tilbage på butikkens åbning for 15 år siden. Dengang havde Anja og Charlotte én anden kollega, så butikken i alt havde tre medarbejdere.

– Jeg kan tydeligt huske, at vi var nervøse, meget nervøse faktisk. Vi vidste ikke, at byen ville tage så godt imod os, men de gjorde de. Fra første dag fik vi travlt i butikken, og vi fik hurtigt nye kolleger for at kunne følge med, fortæller Charlotte Olivius.

Hun fortæller, hvilken udvikling butikken har gennemgået de senest 15 år.

– Da jeg begyndte for 15 år siden tog vi imod kundernes bestillinger manuelt. I dag er det muligt at booke tid online, og vi har investeret i avanceret udstyr som synsfelscreenere og funduskameraer, så vi kan foretage præcise og grundige synsundersøgelser. Det er en imponerende udvikling, vi har været igennem, fortæller hun.

Flytning til gågaden har været en succes
For tre år siden flyttede butikken i nye lokaler til en mere central placering i gågaden, og flytningen fra Rådhus Allé til Danmarksgade har givet endnu mere liv og flere kunder i butikken.

– Vi mærkede hurtigt, at vores placering her i gågaden begyndte at give flere kunder, og vi er rigtig glade for at være her i Danmarksgade, fortæller Charlotte Olivius.

I dag tæller butikken 12 medarbejdere, og har en stor fast kundebase med borgere fra Frederikshavn og omegn. Eksisterende såvel som nye kunder skal forkæles lidt ekstra i forbindelse med jubilæet. Derfor tilbyder butikken 45% på briller fra 795 kr. i fire dag, onsdag den 10. – lørdag den 13. oktober.

Anja og Charlotte håber, at mange vil kigge forbi og fejre jubilæerne med dem.

– Vi håber at se mange i butikken til et af vores stærkeste tilbud og selvfølgelig også fejring af os, fortæller de og griner.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/optiker-fejrer-45-ars-jubilaeum?releaseId=13561650

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu