ANNONCE

PRM / Para-atlet udelukket i fire år

19. juni 2020 15:14 | Af: Ritzau Info
 

Para-atleten Michael Jørgensen er af DIF’s Dopingnævn blevet udelukket i fire år på grund af to positive dopingtest.

Pressemeddelelse fra Danmarks Idrætsforbund

DIF’s Dopingnævn har udelukket håndcykelrytteren Michael Jørgensen i fire år fra konkurrence- og træningsvirksomhed under Danmarks Idrætsforbund eller andre organisationer.

Baggrunden er dels to positive dopingprøver foretaget uden for konkurrence i 2019, som viste spor af det forbudte stof SR9009, og dels indkøb af et produkt indeholdende det forbudte stof RAD140 i 2017.

Udelukkelsen på de fire år gælder med tilbagevirkende kraft fra 3. juli 2019, hvor den sidste af de to positive dopingprøver fandt sted.

Sagen var indbragt af Anti Doping Danmark med påstand om fire års udelukkelse, mens Michael Jørgensen argumenterede for frifindelse eller reprimande.

Den detaljerede, skriftlige kendelse med parternes og DIF’s Dopingnævns argumentation er vedhæftet denne pressemeddelelse.

Kontakt:

Kommunikationskonsulent Lars Hestbech tlf.: 43262041 / 23323784 email: lhe@dif.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/prm-para-atlet-udelukket-i-fire-ar?releaseId=13595657

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu