ANNONCE

PRM / Philip Kerr med i slutspurt om prestigefyldt, britisk krimipris

11. august 2020 14:47 | Af: Ritzau Info
 

De verdensberømte Crime Writers’ Association (CWA) Dagger-priser er de ældste priser inden for spændingsgenren og har været synonyme med kvalitetskriminallitteratur i mere end et halvt århundrede.

Pressemeddelelse fra Modtryk

På listen over de få, der er med i slutspurten om at vinde prisen som Bedste Historiske Krimi er britiske Philip Kerrs roman Metropolis, afslutningen på serien om berlinersnushanen Bernie Gunther, der også afslutter Kerrs forfatterskab efter hans alt for tidlige død i 2018.

Det er 24 år siden, vi i Danmark kunne læse den første bog om Bernie Gunther. Det er blevet til i alt 14 bøger i Philip Kerrs imponerende og sublimt velresearchede krimiserie om den flabede og ukuelige snushane, om krig og forbrydelse og om Tyskland, Europa og Verden fra 1928 til 1957.

Den 22. oktober bliver Dagger-vinderne afsløret ved en flot gallafest.

Kontakt:

Trine Busch tlf.: 22169881 email: tb@modtryk.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/philip-kerr-med-i-slutspurt-om-prestigefyldt-britisk-krimipris?releaseId=13597736

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu