ANNONCE

PRM / Plejefamiliernes Landsforening (PLF) inviterer plejefamilier i biografen i Odense

23. november 2020 11:03 | Af: Ritzau Info
 

Fagforeningen Plejefamiliernes Landsforening har booket biografer i hele landet, hvor plejefamilier kan se filmen Systembryder. Den handler om den 9-årige Benni, som er fjernet fra hjemmet.

Filmen vises i Cafebiografen Odense både tirsdag den 24. november kl. 11. og mandag den 30. november kl. 10.

Pressemeddelelse fra Serviceforbundet

Plejefamiliernes Landsforening (PLF) inviterer plejefamilier i biografen. Ikke kun i Odense, men flere steder i hele landet.

PLF viser filmen for at gøre opmærksom på Barnets Lov, som skulle være lige på trapperne.

Vi viser filmen for at gøre opmærksom på barnet rettigheder, retten et godt liv, også som anbragt barn.

Filmen Systembryder handler om 9-årige Benni, som med al tydelighed viser, at der ikke er blevet passet godt nok på hende. Benni er blevet smidt fra sted til sted, og ingen kan rumme hende.

Filmen viser de frustrationer, de ansatte, der skal passe på Benni, kan blive ramt af. Og den viser, hvad det kan gøre ved en socialrådgiver, som ikke kan finde et nyt sted til Benni, når hun er blevet smidt ud.

En film, der bør ses af alle fag-professionelle, der har med anbragte børn at gøre.

Den 24. november deltager formand for Børn-, Unge og Uddannelsesudvalget i Kerteminde Kommune Jutta Lundquist Nielsen fra Enhedslisten. Og den 30. november deltager Susanne Crawley Larsen. Hun er er byrådsmedlem og rådmand i Børn- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune, hvor hun er valgt for Radikale Venstre.

Desuden kommer formand for Plejeforældrenes Landsforening Thomas Vorre den 24. november og bestyrelselsesmedlem i Plejeforældrenes Landsforening Vera Perino den 30. november.

Pressen er velkommen til at komme forbi og skrive om arrangementet eller kontakte Plejefamiliernes Landsforening for en kommentar.

Kontakt:

Formand for PLF – Plejefamiliernes Landsforening Thomas Vorre-Grøntved tlf.: 24431211 email: tvg@forbundet.dk

Yderligere oplysninger hos Marianne List
Telefon 23 95 25 00

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/plejefamiliernes-landsforening-plf-inviterer-plejefamilier-i-biografen-i-odense?releaseId=13604859

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu