ANNONCE

PRM / Podcast Lounge i uhyggens tegn

13. oktober 2020 14:24 | Af: Ritzau Info
 

Podcasts og gode samtaler er igen i fokus, når Næstved Bibliotek og Næstved by People slår dørene op for endnu en omgang Podcast Lounge. Denne Podcast Lounge, hvor temaet er “Halloween”, finder sted tirsdag den 27. oktober kl. 19.00-20.30 i Helligåndshuset, Næstved Museum.

Pressemeddelelse fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Podcasts i alle genrer har mange lyttere. De fleste lytter hver for sig. I vores Podcast Lounge lytter vi sammen med andre og får en fælles snak om det, vi hører. På den måde skaber vi et fællesskab med podcasts som omdrejningspunkt.

Denne aften er temaet “Halloween” og podcasten “Er der nogen?”, som fortæller om uhyggelige danske sagn og det okkulte. Efterfølgende starter vi sammen en afslappet og uhøjtidelig snak om podcasten, temaet, relaterede samfundsemner, andre medier med samme tema og hvad der ellers falder os ind. Repræsentanter fra biblioteket og Næstved by People slutter af med at give personlige anbefalinger til bøger, film, dokumentarer, serier og andre podcasts, der lægger sig op ad vores “halloween” tema.

Trygt rum til samtale
Podcast Lounge skal ses som et trygt rum med mulighed for at møde nye mennesker og tale åbent om en fælles interesse og nysgerrighed for podcasts og samfundet. Derudover er Podcast Lounge for alle – uanset om du allerede lytter til podcasts, om du er nysgerrig på mediet elle blot mangler inspiration til, hvad du kan lytte til.

Det er gratis at deltage i Podcast Lounge. Du skal melde dig til via www.naesbib.dk. Der kan max. være 15 deltagere pr. arrangement.

Næstved Bibliotek og Næstved by People sørger for drikkevarer og en lille goodiebag med snacks til alle deltagere.

Vi sørger for afspritning og afstand i forhold til gældende Corona-forskrifter.

Tid og sted: Tirsdag den 27. oktober kl. 19.00-20.30 i Helligåndshuset, Næstved Museum, Ringstedgade 4, 4700 Næstved

Vil du vide mere om Podcast Lounge? Så klik ind på www.naesbib.dk eller www.facebook.com/naestvedbypeople

Fakta: Næstved by People er en nystartet frivillig forening med fokus på at skabe fællesskab og oplevelser for unge i Næstved Kommune. Det gør de blandt andet ved at afholde events – denne gang i samarbejde med Næstved Bibliotek. Selvom Næstved by People’s generelle fokus er på unge, er alle aldre selvfølgelig velkommen til Podcast Lounge.

Kontakt:

Børnekulturformidler Christoffer Dall tlf.: 5588 4168 email: chdall@naestved.dk

Bibliotekar Vibeke Sølling tlf.: 5588 4123 email: visje@naestved.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/podcast-lounge-i-uhyggens-tegn?releaseId=13602315

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu