PRM / Povl Anker sejler Rønne-Køge

23. oktober 2018 13:29 | Af: Ritzau Info
 

Det dårlige vejr på Bornholm tvinger i dag Bornholmslinjen til at aflyse alle afgange med hurtigfærgen. Da Ystad Havn samtidig afviser at kunne lade Povl Anker lægge til i den svenske havn i dag, har Bornholmslinjen besluttet at indsætte Povl Anker på en tur til Køge.

Pressemeddelelse fra Molslinjen A/S

Den kraftige blæst omkring Bornholm tvinger i dag Bornholmslinjen til at aflyse alle afgange med hurtigfærgen. Derfor har Bornholmslinjen anmodet Ystad Havn om at få plads til Povl Anker.

Men den samme blæst betyder, at Ystad Havn afviser at kunne skaffe plads til Povl Anker, da de polske færger i lejet også er blæst inde og heller ikke kan sejle på grund af vejret.

“Det skaber en situation, hvor vejret og forholdene i Ystad reelt forhindrer os i at sende en færge fra Bornholm i dag. Vi er altså tvunget til at tænke anderledes, hvis bornholmerne overhovedet skal have en mulighed for at komme fra øen i dag”, siger Jesper Skovgaard, kommerciel direktør i Bornholmslinjen.

Løsningen bliver at sætte Povl Anker ind fra Rønne til Køge med afgang fra Rønne klokken 15.00 og retur til Rønne fra Køge klokken 21.45. Turen vil tage cirka seks timer.

“Det er langt fra optimalt, men på den måde skaber vi da trods alt en forbindelse til og fra Bornholm til dem, som meget gerne vil af sted”, siger Jesper Skovgaard.

Alle som gerne vil med Povl Anker til Køge vil blive manuelt billetteret i Rønne Havns leje 3. Der er selvfølgelig adgang for alle med en billet til Ystad i dag.


Kontakt:

PR- og kommunikationschef Jesper Maack tlf.: 20196215 email: jma@molslinjen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/povl-anker-sejler-ronne-koge?releaseId=13562846

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu