ANNONCE

PRM / Premiere på Radio LOUD, onsdag den 1. april kl. 00.00

26. marts 2020 13:38 | Af: Ritzau Info
 

Sammen er vi LOUD – på afstand

Pressemeddelelse fra Radio LOUD

LOUD går i luften 1. april, og trods verdens omstændigheder glæder vi os meget.

Med LOUD vil unge danskere få et samlingspunkt, hvor de kan møde hinanden, dele tanker og bekymringer, store oplevelser, sorg og glæde.

LOUD skal være for unge i hele landet, lavet af unge og med unge. Unge, som er storforbrugere af kultur, nyheder og medier, men til gengæld endnu ikke bekymrer sig så meget om realkredit og grundskyld. LOUD er den nysgerrige og lydhøre kulturkanal, hvor unge vil kunne genkende sig selv, deres værdier, livserfaringer og hverdag. Og LOUD er mediet, hvor unge i trygge rammer kan udvikle deres talent og prøve egne ideer af.

Under coronakrisen skal LOUD også være kanalen, hvor unge kan få svar på det, som optager dem: Hvad gør jeg med min eksamen? Kan jeg overhovedet gennemføre min uddannelse? Hvornår får jeg mit sociale liv tilbage? Hvor farlig er virussen egentlig for mig? Hvad betyder det for mit yndlingsband? Kommer der festivaler til sommer? Hvad betyder det for den teknologiske udvikling?

LOUD vil bidrage med information om, hvad coronakrisen betyder for unge – og give et pusterum fra en bizar virkelighed.

Corona har, lige som i resten af samfundet, også skabt udfordringer hos os på LOUD. Vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger, og derfor har vi været nødt til at sadle om i sidste øjeblik både i forhold til arbejdsmetoder og programindhold. Men det er lykkedes os at fastholde vores oprindelige premieredato, og vi er stolte af at kunne afsløre, hvordan vores premieredag og sendeplan bliver.

LOUD kan høres på DAB og på radioloud.dk. I kan læse mere om vores sendeplan, værter og programpartnere nedenfor.

Jeg håber, at I vil tage godt imod vores værter og vores radio. Vi glæder os meget til at komme i gang.

Venlig hilsen

Ann Lykke Davidsen

Kanaldirektør

Sendeplan – på premieredagen og under coronakrisen:

Den 1. april lægger vi ud med to timers direkte radio fra vores studie i København, hvor værterne Becca Reyes og Mathias Pedersen vil byde velkommen til LOUD og hvor vores nyhedsfortæller i Svendborg, Razan El-Nakieb, holder lytterne opdateret på nyhedsfronten.

Natten byder med programmetCoronaterapi på et lille udpluk af de tanker, der har fyldt i kulturredaktør Chris Pedersen og programchef Kim Pihl-Vesters liv, siden Corona lagde gaderne øde. Samtaler om den nye virkelighed vi alle ufrivilligt er blevet en del af og det sindssyge i at skulle starte en ny radiokanal op, når alle sidder indespærret foran computerskærmene hjemme.

Når klokken bliver 8 onsdag morgen, åbner vi op for “Undtagelsestilstand på LOUD”, der sender frem til kl. 20 – og med nyhedsopdateringer dagen igennem fra Svendborg.

00.00-02.00

LOUD Live

Værter: Becca Reyes og Mathias Pedersen

02.00-05.00

Coronaterapi

Værter: Chris Pedersen og Kim Pihl-Vester

05.00-08.00

Genudsendelse af nattens programmer


08.00-12.00

Undtagelsestilstand på LOUD formiddag

Værter: Cecilie Dumanski og Johannes Kaas Fallesen

12.00-16.00

Undtagelsestilstand på LOUD eftermiddag

Værter: Kevin Shakir og Cecilie Lange

16.00-20.00

Undtagelsestilstand på LOUD aften

Vært: Frederik Westergaard

Lørdag og søndag

10.00-14.00

Undtagelsestilstand på LOUD

Værter Becca Reyes & Benjamin Hviid

Resten af weekenden vil være en blanding af båndede programmer og genudsendelser.

Frem til den 13. april vil programplanen være som ovenstående. Dog vil nattens liveradio og båndede udsendelser blive afløst af genudsendelser af dagens programmer fra 20.05-08.00.

På grund af landets situation kan det blive nødvendigt at ændre i sendeplanen, da vi til enhver tid vil følge myndighedernes retningslinjer.

Partnerprogrammer:

Med vores udviklingspartnere (Roskilde Festival, Nationalmuseet, Vega, Danske Studerendes Fællesråd,Mungo Park Ungdomsbureauet, Musikkonservatoriet, Lex.dk, Enigma) vil vi dække unges kulturforbrug bredt.

Partnernes programmer er blandt andet Nationalmuseets “Live fra fortiden”, hvor værten, Nanna Winther, tager lytterne med tilbage til fortiden, så vi kan forstå nutiden og fremtiden. “Boblen” er Danske Studerendes Fællesråd formidlingsprogram om økonomi – både den private og samfundets. Og Vegas musikprogrammer vil indeholde alt fra fanprogrammer og musikerportrætter til ugens danske koncerter.

Partnernes programmer må lytterne dog vente lidt med at høre, da partnerne også følger myndighedernes opfordringer og derfor ikke har mulighed for at producere til LOUD.

I stedet vil vores partnerprogrammer være en blanding af indslag og kortere programmer, som bliver forproduceret, og derfor vil optræde som båndede indslag i vores sendeflade. Vi forsøger at minimere antallet af værter og producere i vores studier, og de af partnerne, der har mulighed for at lave båndede indslag til os, bidrager med det, de kan.

De sender live den første uge på LOUD:

LOUD LIVE:

Becca Reyes,

28 år, bachelor i musikvidenskab. Har arbejdet som vært på Uniradioen og Heartbeats. Becca producerer selv musik under navnet La Rey.

Mathias Pedersen

26 år, studerer cand.mag i Journalistik på SDU. Opvokset i Fredericia, men bor nu i kollektiv på Nørrebro. Mathias har arbejdet på Bagklog på P1, P1 Debat og Ugens gæst.

MORGEN:

Cecilie Dumanski

27 år, Svendborgenser med bopæl i København og kandidat i Film- og Medievidenskab. Cecilie har arbejdet på Uniradioen og Radio100.

Johannes Kaas Fallesen

33 år, Cand.comm. Johannes har arbejdet på P4 Bornholm, hvor han blandt var vært og tilrettelægger på sendinger fra Folkemødet og Folketingets åbning og musikfestivalen Wonderfestivall. Johannes har desuden arbejdet for Jyllands-Posten i både Danmark og USA.

EFTERMIDDAG

Kevin Shakir

24 år, BA i kommunikation og kultur- og sprogmødestudie fra Roskilde Universitet. næstformand for foreningen Ansvarlig Presse og med i tech-netværket Cybernauterne.

Cecilie Lange

29 år, professionsbachelor i journalistik. Journalist og nyhedsvært hos P3. Desuden vært på sceneshowet Nyhedsnetværket og medskaber af det tilhørende idéfællesskab på Facebook. Cecilie var også vært på DR Nyheders liveshowturne “I Sandhedens Tjeneste”.

AFTEN:

Frederik Westergaard

28 år, Kulturnørd fra Amager, cand.mag. i Moderne kultur og kulturformidling og Litteraturvidenskab og tidligere restaurantchef. Frederik har skrevet for magasinet Kunst og været producer og vært på podcasten “Mundskænk” hos Podimo.

WEEKEND

Benjamin Clemens

21 år, passioneret musiknørd med stor kærlighed til hiphop. Benjamin rapper selv under kunstnernavnet Ung Kel i hiphop-duoen DSB – og har arbejdet som kok på en københavnsk restaurant.

Kontakt:

Anne Bennike
Kommunikationschef
Radio LOUD
Telefon: 26624252
Mail: anne@radioloud.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/premiere-pa-radio-loud-onsdag-den-1-april-kl-0000?releaseId=13590716

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu