PRM / Pressebriefing: G20 landenes energiministre kommer til topmøde i København

16. maj 2018 20:16 | Af: Ritzau Info
 

København og Malmö er værter på årets største topmøde om vedvarende energi. Energiministre fra G20+ landene, heriblandt USA, Kina, Indonesien, Tyskland, Frankrig og Sydkorea, gæster København i perioden fra 21. til 25. maj.

Pressemeddelelse fra Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Tid og sted

Torsdag den 17. maj kl. 10.00-10.45
Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet
Stormgade 2-6
1470 København K.

Fra dansk side vil man sætte fokus på øgede investeringer i grøn teknologi, og hvordan den grønne omstilling kan accelereres, så Parisaftalens målsætninger om max. to graders global opvarmning bliver indfriet.

Tilsammen udleder deltagerlandene ved topmødet 75% af klodens CO2, men står samtidig for 90% af investeringerne i energirigtige løsninger.

Ud over de officielle events og pressemøder kommer ugen til at bestå af flere end 140 sideevents i hele Øresundsregionen under Nordic Clean Energy Week.

Ugen giver rig mulighed for at blive klogere på alt lige fra de officielle møder og klimafinansiering til elbiler og energi-integration og besøg på det afviklende Barsebäck-værk.Vi giver det fulde overblik over topmødet i København og Malmö og alle dets sideevents.

Ved pressebriefingen taler kontorchef i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Maria Nilaus Tarp og pressechef i State of Green Iver Høj Nielsen.

Tilmelding: chrli@efkm.dk

Læs mere om Clean Energy Ministerial og Mission Innovation: https://cem9-mi3.eu/about/cem9-mi3

Læs mere om alle side-events under Nordic Clean Energy Week: https://nordiccleanenergyweek.com/program/

Kontakt:

Christian Lietzen, +45 41723876, chrli@efkm.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/pressebriefing-g20-landenes-energiministre-kommer-til-topmode-i-kobenhavn?releaseId=12841779

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu