PRM / PRESSEINVITATION: Åbning af Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse

11. maj 2018 09:00 | Af: Ritzau Info
 

Hans Kongelige Højhed Kronprinsen foretager den officielle åbning af Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse på Aarhus BSS den 23. maj kl. 13-17 i Aulaen på Aarhus Universitet.

Pressemeddelelse fra Aarhus Universitet: Aarhus BSS

Pressen er inviteret til at overvære åbningen. (Se program for arrangementet)

Målsætningen for Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse er at lave international topforskning, som skal ud at arbejde i de offentlige organisationer. Gennem forskning og uddannelse af fremtidens offentlige ledere vil forskerne forbedre den offentlig sektor til gavn for borgerne og samfundet.

Det tværfaglige center forankres på Institut for Statskundskab, hvor der allerede er et miljø i verdensklasse inden for offentlig ledelsesforskning, og hvorfra Kronprinsen har sin kandidatgrad.

I tillæg til at lægge navn til centret forestår Kronprinsen åbningen af centret den 23. maj 2018 i anledning af sin 50 års-fødselsdag.

Centret er muliggjort af en donation fra Købmand Herman Sallings Fond og ledes af professor i statskundskab Lotte Bøgh Andersen.

Hvis redaktionen er interesseret i at dække begivenheden, bedes man akkreditere journalist og/eller fotograf ved at udfylde vedlagte skema, så vi kan tilgodese flest mulige medier efter de ønsker, som man måtte have. Skemaet sendes senest torsdag den 17. maj kl. 12.00 i udfyldt stand til: schroeder@au.dk

Journalist/fotograf skal under hele arrangementet bære synligt presseskilt, som udleveres ved registrering. Presseskiltet angiver blandt andet hvilke pools, der er givet adgang til.

For de journalister/fotografer, der benytter Aarhus Kommunes tilbud om buskørsel fra indvielsen af Sejlsportscentret til Aarhus Universitet vil registrering og udlevering af presseskilt ske i bussen.

Hvis man ikke benytter bussen sker registrering ved Hovedindgangen til Aarhus Universitets Aula kl. 12.00-12.40.

Der vil ved arrangementet være følgende foto- og reportagemuligheder:

  • Kl. 12.50 Pool1: Ved Kronprinsparrets ankomst til Aarhus Universitet, Aulaen – bag afmærkning.
  • Kl. 13.00 Pool 2: I Aulaen i forbindelse med ankomsten (BEMÆRK: Max 4 fotografer – Ved ønske om Pool 2 vil det ikke være muligt at dække Pool 1)
  • Kl. 13.00 Pool 3: I Aulaen i forbindelse med taler og fagligt symposium – bag afmærkning.
  • KL. 16.35 Pool 4: Ved officiel åbning af centret (Foran bygning 1340) – bag afmærkning.
  • Kl. 16.50 Pool 5: Afsløring af gave fra Folketinget og regeringen samt kunstnerisk udsmykning doneret af Ny Carlsbergfondet i centret i bygning 1340 (BEMÆRK: Max 3 fotografer – Ved ønske om Pool 5 vil det ikke være muligt at dække Pool 4)

Pressefolk skal kunne fremvise billedlegitimation ved anmodning.

Spørgsmål vedrørende pressedækning af arrangementet kan rettes til pressekonsulent Michael Schrøder, 87 15 21 95 eller på schroeder@au.dk.

Kontakt:

Michael Schrøder, 87 15 21 95 eller schroeder@au.dk.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/presseinvitation-abning-af-kronprins-frederiks-center-for-offentlig-ledelse?releaseId=12805745

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu