ANNONCE

PRM / Presseinvitation: Rejsegilde på nyt demensplejecenter i Ølgod

14. september 2020 10:00 | Af: Ritzau Info
 

Skovparken i Ølgod bliver i 2021 Varde Kommunes største tilbud til demente borgere. Onsdag den 16. september klokken 13 er der rejsegilde på det nye byggeri.

Pressemeddelelse fra Varde Kommune

REJSEGILDE

Skovparken i Ølgod vil fra foråret 2021 tilbyde 32 boliger til demente borgere. Dermed bliver det Varde Kommunes største plejecenter målrettet denne gruppe.

Onsdag runder plejecentret en vigtig milepæl, når byggeriet fejrer rejsegilde. Erik Buhl, borgmester i Varde Kommune, og Tina Agergaard Hansen, formand for Udvalget Social og Sundhed, står for den officielle markering.

Rejsegildet finder sted på Skovparken 5, 6870 Ølgod klokken 13-15.

FAKTA

  • Skovparken kommer til at bestå af 32 almene plejeboliger fordelt på 2560 m². Der bliver desuden fællesarealer på cirka 400 m², der blandt andet inkluderer en frisørsalon til beboerne.

  • Døgnrytmebelysning bliver en integreret del af Skovparken. Belysningen følger beboernes døgnrytme, hvilket skal bidrage til at skabe en god struktur i hverdagen.

  • Det nye plejecenter bliver også et daghjem for borgere uden for centeret.

Kontakt:

Thorkild Sloth
Ældrechef i Varde Kommune
30 52 75 91 / thpe@varde.dk

Søren Toksvig Jensen
Kommunikationsmedarbejder i Varde Kommune
61 63 98 01 / srej@varde.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/presseinvitation-rejsegilde-pa-nyt-demensplejecenter-i-olgod?releaseId=13599548

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu