PRM / Pressemeddelelse – succes med bæredygtige shelters til flygtninge

30. november 2018 10:15 | Af: Ritzau Info
 

Lifeshelter, der producerer shelters til verdens flygtningelejre, styrker organisationen med ansættelse af ny administrerende direktør

Pressemeddelelse fra Lifeshelter

Bæredygtige shelters til verdens flygtninge

Efter nye ordrer af shelters til Somalia og et nyt strategisk samarbejde med Red Barnet i Danmark har Lifeshelter per 1/12 ansat Jens Odgaard Olsson som administrerende direktør. Jens Odgaard Olsson har tidligere været udsendt med Folkekirkens Nødhjælp, som FN-soldat og har de seneste 15 år haft en række forskellige lederjobs, senest som direktør i Odense ZOO.

Jens Odgaard Olsson får til ansvar at styrke den samlede udvikling af Lifeshelter. “Lifeshelter er med til at løse en af verdens største humanitære kriser, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med teamet og partnerne om at skabe bedre levevilkår for nogle af verdens mest trængte”, udtaler Jens Odgaard Olsson.

Et år med milepæle for Lifeshelter

2018 bliver et skelsættende år for Lifeshelter. Bagude ligger 8 år, hvor Jakob Christensen har opbygget, udviklet og testet et bæredygtigt shelter-koncept til verdens flygtninge. Og det nye år byder på en styrkelse af organisationen for at styre udviklingen sammen med kravet om at sikre en god opstilling af shelters rundt om i verdens flygtningelejre.

Jakob Christensen, der er stifter og driftsdirektør får med styrkelsen mulighed at fokusere på implementeringen af Lifeshelters operationer, så partnere og brugere får den bedste oplevelse af shelterløsningerne – også når der kommer øget salg og vækst.

68,5 millioner mennesker på flugt

Og vækst skal der til. Antallet af mennesker på flugt stiger med forfærdende hast. I dag er der 68,5 millioner flygtninge og internt fordrevne i verden, og tallet stiger kun. “Behovet for værdig midlertidig beboelse er akut, og presset på lokale ressourcer kræver nye løsninger, der er mere bæredygtige, billigere og bedre end de eksisterende. Og her er Lifeshelter et banebrydende produkt”, uddyber Jakob Christensen.

Lifeshelter er den billigste og bedste måde, man kan bo på midlertidigt. Den bæredygtige konstruktion laves blandt andet af ROCKWOOL stenulds-batts, hvilket gør den støjdæmpende, brandsikker, holdbar og nem at stille op. Lifeshelter ønsker at så mange flygtninge som muligt får tilbuddet om at bo i eller blive undervist i et Lifeshelter.

Kontakt:

Jens Odgaard Olsson, Administrerende direktør, Lifeshelter, 2482 0008

Jakob Christensen, Stifter og driftsdirektør, Lifeshelter, 3132 3363

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/pressemeddelelse-succes-med-baeredygtige-shelters-til-flygtninge?releaseId=13564845

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu