PRM / Pressen inviteres til teknisk briefing om COP24 i Polen

26. november 2018 13:55 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Klimatopmødet COP24 i Katowice i Polen fra 2.-14. december anses for at være den vigtigste COP, siden Parisaftalen faldt på plads på COP21 i 2015. Det er den ikke mindst, fordi det er på COP24, at det endelige regelsæt for Parisaftalen skal forhandles på plads. Den er også vigtig i lyset af konklusionerne fra FN`s klimapanel IPCC`s rapport om 1,5 graders global opvarmning. Der vil således på COP24 også være fokus på mulighederne og behovet for at øge det globale ambitionsniveau med henblik på at nå Parisaftalens temperaturmål.

Pressen inviteres derfor til teknisk briefing og gennemgang af COP24 ved chefforhandler Anette Ejersted torsdag d. 29. november kl. 10.15 i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet. Adressen er Stormgade 2-6, 1470 København K.

Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt deltager i den afsluttende del af briefingen, hvor der vil være mulighed for korte interviews med ministeren.

Adgang til teknisk briefing skal ske med gyldigt pressekort.

Tilmelding til briefingen skal ske til presserådgiver Lasse Bendtsen via mail lasab@efkm.dk senest d. 29. november kl. 9.

Kontakt:

Pressekontakt: Lasse Bendtsen, lasab@efkm.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/pressen-inviteres-til-teknisk-briefing-om-cop24-i-polen?releaseId=13564637

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu