PRM / Prinsesse Märtha Louises bog FØDT SENSITIV udkommer på dansk – signerer bøger i København og Aarhus

22. november 2018 11:04 | Af: Ritzau Info
 

Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Noreng fortæller i bogen FØDT SENSITIV for første gang deres personlige historier om livet som højsensitiv og om, hvordan dette medfødte personlighedstræk er blevet en styrke. De beskriver den særlige sansefølsomhed som barn, skrøbeligheden som ung og følsomheden som voksen og som mor.

Pressemeddelelse fra Lemuel Books

Åbent og ærligt inddrages læseren i overvejelser om for eksempel det at være født som prinsesse, som pige, om at træffe valg, sceneskræk og tackle kritik fra pressen. Om kærligheden, skilsmisse, identitet og spiritualitet. Gennem møder med andre kvinder og mænd, forskere og fagfolk giver de et billede af, hvordan ‘særligt sensitive’ ser verden, og hvordan de bedst lærer at leve i den.

“Udmattet. Overdøvet. Overstimuleret. Nærtagende. Anderledes. Nedslidt.
Ensom. Genert. Uden filter. Overfølsom. Neurotisk …Da vi skulle begynde med denne bog, tog vi et stykke papir og skrev ord, som kunne beskrive det at være højsensitiv. Vi opdagede hurtigt, at det var nemt at finde alle de negative ord. Derfor vendte vi papiret og begyndte at skrive de positive ord: Indlevelse. Nærværende. Empati. Følsom. Omtanke. Fantasi. Intuition. Kreativitet. Fintfølende. Opmærksom. Forstående. Til stede. Åbenhed. Ærlig. Musikalitet …”
(Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Noreng).

……………………

FØDT SENSITIV udkommer onsdag d. 28. november, og her kan man møde Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Noreng i udvalgte boghandlere i København (Arnold Busck, Købmagergade/ Bog & Mystik, Valby Langgade) og torsdag i Aarhus (New Age Wisdom Center).

Få signeret bogen:

København, onsdag d. 28. november:
Arnold Busck, Købmagergade 49 * kl. 13-14 og hos Bog & Mystik, Valby Langgade 82A * kl. 17-18

Aarhus, torsdag d. 29. november
New Age Wisdom Center, Mejlgade 28 * kl.15.30-16.30

Bogen er skrevet i samarbejde med journalist Kristin M. Hauge og udkommer på dansk på Lemuel Books. (Pris 269,95 DKK.)

Prinsesse Märtha Louise & Elisabeth Noreng – har sammen grundlagt firmaet Soulspring (www.soulspring.no) og afholder inspirationskurser, foredrag og seminarer om selvudvikling over hele verden. De har sammen udgivet flere bøger, blandt andet “Mød din skytsengel” og “Englenes hemmeligheder”, der begge er udgivet på dansk på Lemuel Books.

Kontakt:

For elektronisk/fysisk anmeldereksemplar: admin@lemuelbooks.com For interview kontakt Kirsten Puggaard: kp@lemuelbooks.com / +45 2183 1447.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/prinsesse-martha-louises-bog-fodt-sensitiv-udkommer-pa-dansk-signerer-boger-i-kobenhavn-og-aarhus?releaseId=13564487

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu