PRM / Prisvindende cykelkoncept kommer til Århus

21. august 2018 11:00 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Swapfiets

21/8 – 2018, Århus – Cykelkonceptet Swapfiets starter ud i Danmark. De åbner en afdeling i København, Odense og Århus. Kunderne hos den hollandske start-up modtager deres personlige cykel til en fast månedlig pris samt en reparationsgaranti inden for tolv timer. Takket være en integreret forsikring, er man også sikret mod tyveri.

Navnet Swapfiets er sammensat af det engelske ord “swap” og det hollandske ord for cykel, “fiets”. Hos Swapfiets er fleksibilitet altid en prioritet. Hvis en del af din cykel er defekt, bliver det repareret hvor end du er i byen inden for 12 timer eller udskiftet om nødvendigt. Og i tilfælde af tyveri får du ny cykel leveret hurtigst muligt.

Du kan opsige fra måned til måned

Konceptet bag Swapfiets er super simpelt. For 175 DKK (150 DKK for studerende) om måneden får du en kvalitetscykel med syv gear. Du kan enten få den leveret, eller besøge en af butikkerne. Swapfiets garanterer, at din cykel altid virker, samt at reparationer og al service er inkluderet i prisen. I tilfælde af et problem, som et fladt dæk, kommer en “swapper” hjem til dig inden for 12 timer for at reparere cyklen eller bytte den til en anden.

Hver kunde har sin egen Swapfiets, herunder en god lås, service samt tyveriforsikring inkluderet i de 175 DKK man betaler hver måned .

“I tilfælde af et fladt dæk, ødelagt kæde eller andre fejl, vil vi se på cyklen gratis inden for 12 timer. Vi udfører mindre reparationer på stedet. I alle andre tilfælde bytter vi cyklen direkte med en tilsvarende. Kunde er tilbage på vejen inden for 10 minutter. Abonnementet kan opsiges månedligt”, siger Richard Burger, en af stifterne af Swapfiets.

Det blå fordæk

Swapfiets cykler er let genkendelige ved deres blå fordæk. Virksomheden har nu over 700 ansatte, 50.000 kunder og baser i fire lande (Holland, Belgien, Tyskland og Danmark). Swapfiets er vokset fra at have 1.500 cykler til 50.000 cykler ude hos kunderne på blot halvandet år. I april 2018 fik deres koncept prisen for “årets start-up” i Holland af Det hollandske institut for Markedsføring (NIMA) samt Dutch Design Award.

I modsætning til konventionelle udlejningskoncepter, har Swapfiets forpligtet sig til bæredygtighed med deres personlige forretningstilgang. “Ved at hver af vores kunder får deres egen personlige cykel, bliver cyklerne håndteret de mere ansvarligt”, siger Steven Uitentuis, medstifter af Swapfiets.

Konceptet bliver også hyldet af Dansk Cyklistforbund. Direktør Klaus Bondam siger ” Vi arbejder for cykling, fordi cykling en en billig, sund og bæredygtig transportform. Men innovative tilgange og initiativer der gør livet lettere for cyklister og cykling så aktraktivt som muligt vil i fremtiden være essentielle. Derfor hilser vi dette initiativ, hvor danskerne nu kan nyde en cykeltur uden at bekymre sig om vedligeholdensen, velkomment. “

Alle tjenester fra Swapfiets er også tilgængelige på nettet. Du finder alle relevante oplysninger på https://swapfiets.dk/og du kan bestille cyklen direkte hjemmefra.

Information til redaktionen:

Hvis du har spørgsmål om Swapfiets, eller hvis du er interesseret i et interview mm., så kontakt venligst presseansvarlig:

Newsha Dalman

E-mail: newsha.dalman@haloagency.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/prisvindende-cykelkoncept-kommer-til-arhus?releaseId=13368693

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu