ANNONCE

PRM / Privatsikring opruster: Lancerer ny samarbejdsmodel i Jylland

17. juni 2020 09:20 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Codan Forsikring A/S

Privatsikring ansætter lokale assurandører, der skal være fast tilknyttet Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Banks filialnet, hvor de vil rådgive private bankkunder og små virksomheder.

Det sker som led i at styrke tilstedeværelsen i Nord- og Vestjylland og bygge videre på de gode resultater, som Privatsikring og de to banker har skabt, siden samarbejdet blev indledt i 2001.

“Bankerne er nu vores andenstørste samarbejdspartner målt i portefølje størrelse, og kunderne hos Nordjyske Bank og Ringkjøbing Landbobank er glade for vores produkter,” siger Helle Kjærgaard, CEO i Privatsikring.

“Vi har derfor valgt at ændre samarbejdsmodellen for markedet i Nord-og Vestjylland og bygge videre på en gennemprøvet salgsstrategi, som kan inspirere vores aktiviteter i hele landet. Jeg er glad for, at vi ved at ansætte dedikerede assurandører både kan støtte bankernes strategisk ambition om at skabe stærke tilbud i alle afdelinger og samtidig imødekomme bankernes ønske om lokal forankring gennem faste rådgivere,” siger hun.

Nærvær vægtes højt
Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank lancerede for nylig strategien ‘Én bank’, hvor den organiske vækststrategi med rødder i den nordjyske og midt- og vestjyske region er et helt centralt element.

En del af strategien indebærer, at kunder altid har adgang til den absolut bedste rådgivning, når der skal træffes vigtige beslutninger, som påvirker privatøkonomien, fx ved bolighandler, bilkøb og familieforøgelse.

Som supplement til et godt samarbejde med banken spiller forsikring også en afgørende rolle i netop de situationer.

“Det kan være en udfordring at opretholde stærke faglige miljøer af en vis størrelse – både for kundernes og medarbejdernes skyld – og derfor er jeg glad for, at vi nu kan udvide samarbejdet med Privatsikring. Vores kundeundersøgelser viser, at nærvær vægtes højt, og derfor skal vi være tilgængelige som kundens professionelle og nærværende sparringspartner på alle områder,” siger bankdirektør Claus Andersen fra Nordjyske Bank.

“Samarbejdet med Privatsikring medfører i praksis, at højt specialiserede assurandør fremover vil have dialogen med kunderne om forsikring i stedet for bankrådgiverne. Det betyder, at vi får frigjort ressourcer, som vi kan anvende til rådgivning, der skaber værdi for vores kunder,” siger han.

//

Forsikringsselskabet Privatsikring A/S samarbejder med over 40 lokale banker, sparekasser og pengeinstitutter om forsikringer til privat- og erhvervskunder.

Vi behandler ca. 36.000 skadesager om året, hvor vi sørger for at hjælpe vores kunder videre gennem en effektiv skadebehandling.

Privatsikring er en del af Codan Forsikring A/S, der er et af Skandinaviens største og ældste forsikringsselskaber med erfaring i at hjælpe og rådgive kunder i hele landet siden 1916.

Læs mere på https://www.privatsikring.dk/

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/privatsikring-opruster-lancerer-ny-samarbejdsmodel-i-jylland?releaseId=13595395

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu