PRM / Producent af dyremedicin opruster med svinefaglig produktchef

9. april 2018 05:55 | Af: Ritzau Info
 

Som et led i en omstrukturering og forstærkning af det svinefaglige team, indtræder dyrlæge Anja Vallø Kibsgaard som ny produktchef for Ceva Animal Healths varer og services målrettet Nordens svineproducenter.

Pressemeddelelse fra Ceva Animal Health A/S

Hun har selv stået der, med gummistøvlerne på og hundredvis af smågrise larmende omkring sig. Som tidligere svineproducent og praktiserende svinefaglig dyrlæge kender Anja Vallø Kibsgaard landmændenes og dyrlægernes hverdag, overvejelser og behov. Nu er hun blevet ansat som Product Manager for hele Norden i Ceva Animal Health, hvor hun skal bruge sin specifikke baggrund og viden til at servicere netop disse to faggrupper med løsninger og produkter, der kan effektivisere moderne svineproduktioner.

– Mit vigtigste fokus som produktchef bliver at cementere, at vi er en samarbejdspartner for landbruget fremfor en klassisk sælger. Det er bøvlet nok i forvejen at være svineproducent, så vi skal gennem kundetilpassede produkter og services hjælpe til med at gøre det lettere. Jeg kender de udfordringer, som landmændene står i, og det vigtigt for mig, at Ceva fremstår som en faglig og seriøs sparringspartner til netop dette, fortæller Anja Vallø Kibsgaard, nyansat produktchef i Ceva Animal Health.

Den 37-årige dyrlæge fra Tølløse har altid ønsket at inkorporere det kommercielle aspekt i sit arbejde, og hun studerer sideløbende med jobbet International markedsanalyse og markedsføring på Cph Business. Hun kommer fra en stilling somSenior Technical Service Manager i virksomheden IDT Biologika.

Vigtigt med erfaring

Ansættelsen af Anja Vallø Kibsgaard sker som følge af en omstrukturering af organisationen i Ceva Danmark. Før var markedsføringen af produkter til alle dyregrupper samlet i en stilling med et udelukkende kommercielt udgangspunkt.

– Vores organisation er blevet strømlinet, og vi har derfor behov for en produktchef, der er dyrlæge og har et dybt kendskab til svin og svineproduktion. Anjas mindset og erfaring gør hende til en markant opgradering af teamet. Hun er struktureret, vellidt og så har hun allerede skabt et imponerende netværk i alle lag af branchen, fortæller Christian Rasmussen, Nordic Business Unit Manager i Ceva Animal Health.

Mindre antibiotika

Et af de områder, hvor Anja Vallø Kibsgaard meget gerne vil sætte sit fodaftryk, er indenfor den altid aktuelle debat om reduktion af antibiotikaforbruget i landbruget.

– Ceva skal være en central samarbejdspartner på det her område. Vi skal gå forrest ved at instruere i nye teknikker ude i stalden og ved at præge den politiske dagsorden. Vi skal fokusere meget mere på vacciner. Derudover kan vi også antibiotikaforbruget ved at stabilisere antallet af søer, der farer hver uge. Så undgår man, at behovet for at fravænne smågrisene tidligere end planlagt stiger, hvilket ofte medfører et højt antibiotikaforbrug, forklarer Anja Vallø Kibsgaard.

Hun har tidligere arbejdet som praktiserende dyrlæge, ved SEGES samt i medicinalindustrien.

Kontakt:

Kontaktoplysninger

Anja Kibsgaard
Produktchef, Svin, Ceva Animal Health A/S
(+45) 61 28 98 58
anja.kibsgaard@ceva.com

Christian Rasmussen
Nordic Business Unit Manager, Ceva Animal Health A/S
(+45) 40 35 77 88
christian.rasmussen@ceva.com

Finn Arne Hansen
Relations specialist, Journalist (DJ) (BA), Epicent PR A/S
(+45) 30 36 39 19
fha@epicent.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/producent-af-dyremedicin-opruster-med-svinefaglig-produktchef?releaseId=12563787

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu