ANNONCE

PRM / Produktnyhed til byggeriet: Smal sakselift letter arbejdet for byggeriet og den grønne sektor

14. maj 2019 08:01 | Af: Ritzau Info
 

En terrængående sakselift med støtteben har netop set dagens lys på det danske marked. Den er lettere, fylder mindre og er mere agil end de hidtidige løsninger, og den vil især være en gevinst for byggebranchen og den grønne sektor.

Pressemeddelelse fra Horsens Lift A/S

En lille, nemt håndterbar sakselift, der samtidig er terrængående, har stået højt på mange håndværkere og gartneres ønskeseddel i mange år. De nuværende sakselifte på markedet har nemlig hidtil været for store og tunge til at blive brugt i de områder, hvor det er svært at komme til. Men nu kommer der en ny lift til det danske marked, som gør det muligt at nå de steder, der før var uden for rækkevidde.

Horsens Lift, der er liftudlejer i Jylland og på Fyn, har netop modtaget en Snorkel-lift med det knap så mundrette navn S2755RT. Hos Esben Vernholt Jensen, der er direktør hos liftvirksomheden, er der store forventninger til den nye lift, der kommer fra England.

– Ved byggeopgaver eller ved beskæringsopgaver er det ofte snært med pladsen til en lift. Især når der for eksempel skal være støtteben på sakseliften, så den kan bruges på ujævne og bløde underlag. Præcis her vil den nye lift være en kærkommen hjælp. Eksempelvis er bredden på liften med nedslåede støtteben 145 centimeter, hvor de hidtil smalleste har været 175 centimeter, siger Esben Vernholt Jensen.

Forretter få skader

Ifølge direktøren hos Horsens Lift er det særlig interessant, at den nye lift er markant lettere end andre alternativer på markedet for sakselifte. Den kan køre på græsplæner eller fliser uden at forrette store skader på grund af den lille egenvægt på lidt over 2.500 kilo. Den lave vægt betyder også, at liften kan køres op på en trailer og sættes efter en større varebil, som eksempelvis anlægsgartnere kører i. Det er med til at holde prisen nede for lejen af liften, da det ikke er nødvendigt at rekvirere lastbiltransport.

At entreprenøren selv kan forestå transporten af liften med trailer, betyder også, at den nemt kan flyttes mellem forskellige lokationer. Ved bygge- eller reparationsopgaver i bymidten er det ofte svært at komme til med større lifte på specialtransport, og derfor forventer Esben Vernholt Jensen også, at liften kan lukke det hul i markedet.

– Liften har firehjulstræk, og dermed er den terrængående til en vis grænse og støttebenene er selvjusterende, så de automatisk passer til underlaget. Kurvekapaciteten er 300 kilo, hvilket passer rigtig fint til markedet. Samtidig kan kurven skydes ud, så den samlet bliver over tre meter lang, forklarer Esben Vernholt Jensen.

Kurvens maksimale arbejdshøjde er cirka ti meter, mens den maksimale hastighed er lige lidt over fem kilometer i timen, og det vil især være givtigt for kunderne i den grønne sektor, der ofte skal køre en del med dieselliften ved beskæringsopgaver.

Kontakt:

Esben Vernholdt Jensen
Direktør, Horsens Lift A/S
(+45) 40 79 19 69
esben@horsenslift.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/produktnyhed-til-byggeriet-smal-sakselift-letter-arbejdet-for-byggeriet-og-den-gronne-sektor?releaseId=13572328

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu