ANNONCE

PRM / Publikumssuccesen Karantæne forlænges på KGL Xtra

14. april 2020 12:30 | Af: Ritzau Info
 

Publikum er vilde med Det Kongelige Teaters første onlineforestilling Karantæne. Nu forlænges streamingperioden

Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater

1300 publikummer så med live på Facebook Skærtorsdag, da Det Kongelige Teater havde verdenspremiere på sin første onlineforestilling, Karantæne.
Det er dobbelt så mange, som der kan overvære en forestilling i Skuespilhuset.

I løbet af påsken har yderligere 8000 sat forestillingen på derhjemme, og nu får endnu flere publikummer muligheden for at se forestillingen på KGL Xtra, da streamingperioden forlænges, indtil vi igen kan møde publikum på Det Kongelige Teater.

“Det har været fantastisk at kunne præsentere en forestilling som Karantæne, der demonstrerer, at scenekunsten også i et digitalt format kan medvirke til at sætte ord på følelser, som mange gennemgår i denne tid. De mange positive ord fra publikum, der så live med på Facebook, gør, at vi nu forlænger Karantæne, og samtidig er vi i gang med at udvikle flere digitale forestillinger, som vi kan være sammen om online, indtil vi igen kan mødes på scener rundt om i landet,” udtaler skuespilchef Morten Kirkskov.

Karantæne følger en familie bestående af tre voksne børn og deres forældre under Danmarks lockdown og deres forsøg på at tackle de dilemmaer, coronavirussen medfører.

I forestillingen medvirker fem skuespillere, to balletdansere, en operasanger og seksogtredive musikere fra Det Kongelige Kapel.

Onlineforestillingen Karantæne kan streames på KGL Xtra HER

Kontakt:

Leder af PR & formidling Christian Bækholm tlf.: +45 20149646 email: chba@kglteater.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/publikumssuccesen-karantaene-forlaenges-pa-kgl-xtra?releaseId=13591746

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu