PRM / Quicksilver Activ 675 Bowrider er klar til at indtage de danske havne

18. oktober 2018 06:01 | Af: Ritzau Info
 

En af de rigtig lækre nyheder til den kommende sæson blev præsenteret på Cannes Yachting Festival af Quicksilver.

Pressemeddelelse fra Jørgensen & Dahl A/S

Activ 675 Bowrider udmærker sig ved sit enestående design, som – typisk for en Bowrider – byder på masser af dæksplads samt en kabine, der kan udstyres med toilet, håndvask og køleskab. Det betyder, at op til 7 personer kan nyde dagen på båden og nyde alle de mange fordele.

Båden er naturligvis udstyret med den sidste nye generation af Mercury motorer, der sikrer en solid præstation og nedsat brændstofforbrug. Hele 225 hk sørger for at løfte båden godt op, uanset om der blot er tale om en hyggetur langs kysten med en drink i hånden eller sportslige aktiviteter, der involverer vandski eller wakeboard. Det er iøvrigt muligt at installere et helt nyt wake-board tårn på båden. At der så ydermere er Zipwake Dynamic Control og Active Trim højner både stabilitet og præstation, mens brændstofforbruget reduceres.

Activ 675 Bowrider fås i en SMART Edition, der omfatter et klapsæde på styrbordssiden, en cockpit-bruser, en skimast, et køleskab, et cockpit-bord af ægte teaktræ, et cockpit-soldæk og indenbords LED-belysning.

SMART Edition omfatter også en elektronikpakke, der indeholder GPS 9″ og Simrad NSS evo3, stereotilslutning og et Mercury VesselView Link med digitalt interface.

Quicksilver Bowrider vil kunne ses hos enkelte Quicksilver forhandlere allerede fra dette efterår.
Find din nærmeste Quicksilver forhandler på www.mercurymarine.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/quicksilver-activ-675-bowrider-er-klar-til-at-indtage-de-danske-havne?releaseId=13562057

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu