PRM / Radio Klassisk og Det Kongelige Teater indgår nyt samarbejde om radio- og podcastserie

12. juli 2018 14:36 | Af: Ritzau Info
 

Kom med bag kulisserne på Det Kongelige Teater i den nye radio- og podcastserie “Ouverture”, som sendes på Radio Klassisk.

Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater

Med det nye samarbejde mellem Radio Klassisk og Det Kongelige Teater får lytterne i tolv afsnit mulighed for at følge arbejdsprocesserne på teatret, lære mere om opera, klassisk musik og ballet og få en grundig introduktion til forestillingerne i den kommende sæson.

I første afsnit, som sendes første gang den 19/7 kl.13, fortæller operachef John Fulljames om den kommende operasæson, mens operasanger Simon Duus fortæller om de mange forberedelser det kræver at forberede sig til en rolle – det kan være alt fra memoreringsteknikker til at lære at stå på løbehjul og synge samtidig.

Om samarbejdet siger kommunikationschef på Det Kongelige Teater, Magnus Restofte: “Vi er utroligt glade for samarbejdet med Radio Klassisk, der giver publikum en unik mulighed for, at komme endnu tættere på den kunst som vi laver på Det Kongelige Teater. Vi ved, at publikum efterspørger endnu mere viden om vores kunstarter og her får de chancen for at komme helt ind bag scenetæppet sammen med vores kunstnere. Det er både et tilbud til det helt nye publikum, der er nysgerrige og stifter bekendtskab med klassisk musik, opera og ballet for første gang og de garvede teatergængere, der efterspørger ekspertviden”.

Med “Ouverture” begynder Radio Klassisk, som ejes af Bauer Media, nu igen at sende redaktionelt indhold på kanalen.

Jim Receveur, CEO for Bauer Media, siger: “Jeg er utrolig glad for at arbejde sammen med Det Kongelige Teater. De er som kulturhus et ikon og deres erfaringer med det klassiske repertoire, kan komme vores radiostation til utrolig stor gavn.”

Serien er tilrettelagt af Katrine Nyland Sørensen, som er tidligere mangeårig radiomedarbejder i DR. I dag er hun indehaver af Nyland Kommunikation og er med til fremadrettet at udvikle nyt redaktionelt indhold til Radio Klassisk.

Første udsendelse kan allerede nu høres på radioplay.dk via dette link – https://radioplay.dk/podcast/ouverture/

For yderligere oplysninger:

Jim Receveur, direktør, CEO, Bauer Media: Mobil 4060 9042
Magnus Restofte, kommunikationschef, Det Kongelige Teater: Mobil 3170 1010
Katrine Nyland Sørensen, Nyland Kommunikation: Mobil 2329 0309

Kontakt:

PR og presseansvarlig, opera og koncerter Claus Kjær tlf.: +45 27 52 90 77 email: clkj@kglteater.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/radio-klassisk-og-det-kongelige-teater-indgar-nyt-samarbejde-om-radio–og-podcastserie?releaseId=13216024

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu