PRM / Ramasjang rykker ind til September Shows i LEGOLAND

28. august 2018 16:03 | Af: Ritzau Info
 

De første fire lørdage i september får LEGOLAND besøg af de seje stjerner kendt fra DR Ramasjang. På programmet er både Hr. Skæg, Onkel Reje, Motor Mille og lørdag den 22. september er Kristian fra Ramasjang Mysteriet klar til at opklare mystiske mysterier.

Pressemeddelelse fra LEGOLAND Billund

Der er underholdning af enhver art, når de kendte kunstnere fra DR Ramasjang træder ud af fjernsynet og ind på eventscenen i LEGOLAND® til årets September Shows. Her kan gæster i alle aldre jonglere med tal og bogstaver med Hr. Skæg, høre Onkel Reje fortælle gakkede sørøverhistorier, danse med Motor Mille og hjælpe Kristian fra Ramasjang Mysteriet med at opklare mysterier.

– Vi glæder os helt vildt, hver gang vi afholder September Shows. Det er fantastisk at se, hvordan kunstnerne løfter stemningen med deres tosserier og skøre danse, og ikke mindst hvordan genkendelsesglæden lyser ud af børnene, som skråler med på sangene, de kender fra fjernsynet eller deres tablet, siger Pernille H. Steffensen, Event Manager i LEGOLAND.

Dagens Ramasjang kunster giver den gas på eventscenen klokken 13 og 15, hvorefter de uddeler autografer i 30 minutter. Mens gæsterne venter på showstart, underholder LEGOLAND Characters på scenen med skøre udfordringer og sjove quiz-spørgsmål, hvor der vil være flotte LEGO® æsker på højkant til deltagerne.

Oversigt over September Shows:

Lørdag den 1. september: Hr. Skæg

Lørdag den 8. september: Onkel Reje

Lørdag den 15. september: Motor Mille

Lørdag den 22. september: Ramasjang Mysteriet

For yderligere information, kontakt venligst pressechef Kasper Tangsig, Tlf. 20 30 81 84, Kasper.Tangsig@LEGOLAND.dk

Kontakt:

Pressechef Kasper Tangsig tlf.: +45 20 30 81 84 email: Kasper.Tangsig@LEGOLAND.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ramasjang-rykker-ind-til-september-shows-i-legoland?releaseId=13423534

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu