ANNONCE

PRM / Ramte som den eneste 13 rigtige: Tipper scorer 116.000 kroner

4. juni 2020 11:06 | Af: Ritzau Info
 

Efter coronapausen ruller bolden igen i Danmark og flere andre lande. Det benyttede en enkelt tipper, som takket være stor fodboldviden og en vis portion held ramte 13 rigtige på Tips-kuponen.

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

Danske Spils Tips 13-kuponer afspejler fortsat, at hverken Premier League i England, Serie A i Italien eller La Liga i Spanien er kommet i gang efter coronapausen.

Men det stiller blot endnu større krav til tipperne, der virkelig får testet deres viden om de forskellige ligaer og hold rundt om i Europa.

På kuponen den 2. juni var der både kampe fra den danske Superliga, 3. Bundesligaen i Tyskland, den østrigske 1. Bundesliga, den tjekkiske 1. Liga og den bedste fodboldliga på Færøerne.

En tipper, der havde købt sin kupon i Føtex i Ballerup Centret, havde læst på lektien og sat sig godt ind i kampprogrammet. Han ramte som den eneste alle 13 kampresultater og kan dermed hæve en gevinst på 116.270 kr.

Der skulle dog også en pæn portion held til. Da kampuret rundt om på de europæiske stadioner havde passeret 80 minutter, havde tipperen kun ni rigtige på sin kupon og dermed udsigt til ikke at få en gevinst.

Men takket være afgørende scoringer i det 80., 82., 85. og 87. minut i Tyskland, Tjekkiet og på Færøerne ramte tipperen alle 13 rigtige.

Scoringer i slutminutterne i disse fire kampe udløste 13 rigtige:

80 minut: FK Jablonec – Slovan Liberec 0-1
82 minut: Marila Pribram – Slavia Prag 0-1
85 minut: Hansa Rostock – Waldhof Mannheim 0-1
87 minut: IF Fuglafjørdur – EB/Streymur 2 – 1

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ramte-som-den-eneste-13-rigtige-tipper-scorer-116000-kroner?releaseId=13594542

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu