ANNONCE

PRM / Regeringen udvider overvågning af arbejdsmarkedet som følge af corona-udbredelsen i Danmark

16. marts 2020 13:40 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Beskæftigelsesministeriet

Som følge af corona-sygdommen udvider regeringen sin overvågning af arbejdsmarkedet, så bl.a. antallet af stillingsopslag og nyledige bliver opdateret på daglig basis.

Det vil give regeringen, alle relevante myndigheder og offentligheden et mere nutidigt billede af de udfordringer, der opstår, og dermed bedre muligheder for at tilrettelægge indsatsen baseret på så klart et øjebliksbillede som muligt.

Det er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, som iværksætter overvågningen, der vil kunne findes på styrelsens samt Beskæftigelsesministeriets hjemmesider fra d. 18. marts.

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard siger:

“Vi har allerede taget en række initiativer for at holde hånden under vores erhvervsliv, lønmodtagere og vores ledige i denne meget kritiske situation. Men det er fortsat en meget usikker situation, som ingen ved, hvordan udvikler sig. Derfor har vi brug for at følge udviklingen på arbejdsmarkedet så tæt som muligt, så vi har det bedst mulige grundlag for at træffe de nødvendige beslutninger i den kommende tid.”

Kontakt: Beskæftigelsesministeriets presseenhed: 51 23 28 30.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/regeringen-udvider-overvagning-af-arbejdsmarkedet-som-folge-af-corona-udbredelsen-i-danmark?releaseId=13590050

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu