ANNONCE

PRM / RETTELSE AF TIDSPUNKT: Pressemøde om Rigshospitalets nye COVID-afdeling

27. marts 2020 09:12 | Af: Ritzau Info
 

NB: STARTTIDSPUNKTET ER FLYTTET TIL KLOKKEN 12.00. Fredag 27. marts kl. 12.00 inviterer Region Hovedstaden til pressemøde i Nordfløjen på Rigshospitalet.

Pressemeddelelse fra Region Hovedstaden

Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S) vil indledningsvis give en status på COVID19-arbejdet i Region Hovedstaden.

Herefter vil overlæge Jan Bonde fortælle om den nye afdeling COVita, der fra næste uge kan tage imod de første patienter med COVID19-smitte. Her skal de ligge isoleret fra patienter med andre sygdomme for at minimere risikoen for, at smitten spreder sig til andre dele af Rigshospitalet.

I takt med at epidemien udvikler sig, og flere bliver syge, kan andre dele af Nordfløjen tages i brug. Ansvaret for behandlingen hviler på skuldrene af en af landets mest erfarne intensivlæger, overlæge dr. med. Jan Bonde, der til hverdag er ledende overlæge på Intensiv Terapiklinik på Rigshospitalet.

Billeder lægges på hjemmside

Selve pressemødet i Nordfløjens forhal kan filmes, men på grund af smitterisici vil der ikke være mulighed for at komme ind og filme den nyoprettede intensivafdeling. Dog vil der blive lagt både levende billeder og stillbilleder ud her: https://www.regionh.dk/presse-og-nyt/Pressefotos/Sider/Pressefotos-fra-coronapandemien.aspx. Alt billedmateriale er til fri afbenyttelse.

Desuden livestreames pressemødet på regionens hjemmeside – find det på forsiden.

For yderligere info:

  • Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S) via Region Hovedstadens pressevagt på 7020 9588
  • Leder af COVita Jan Bonde via pressekonsulent Jesper Sloth Møller på 5144 6367

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/rettelse-af-tidspunkt-pressemode-om-rigshospitalets-nye-covid-afdeling?releaseId=13590759

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu