ANNONCE

PRM / Ringsted-hospital inviterer til infoaften 27. november – sjællænderne vilde med plastikkirurgi

22. november 2018 08:01 | Af: Ritzau Info
 

Aleris-Hamlet Hospitaler i Ringsted har på ét år oplevet en stigning på 50 procent i antallet af plastikkirurgiske operationer. En inspirationsaften 27. november skal derfor gøre Ringsteds kvinder klogere på bl.a. rynkereduktion og brystoperationer.

Pressemeddelelse fra Aleris-Hamlet Hospitaler A/S

Stadig flere kvinder ønsker at forbedre selvværdet og livskvaliteten gennem plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger. Danmarks største udbyder af plastikkirurgiske operationer, Aleris-Hamlet Hospitaler, har på afdelingen i Ringsted oplevet en stigning på 50 procent i forhold til samme periode året før. Hospitalschef Kamilla Nørhave forklarer kundetilstrømningen:

– Plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger er ikke længere et tabu, og vi oplever i stigende grad, at flere 35+ kvinder ikke blot accepterer kroppens naturlige aldring, men gør noget ved de ting, som generer dem. Vi har i takt med den stigende efterspørgsel oprustet på området, og mange i lokalområdet har fået øjnene op for, at de kan få en lige så bred palette af behandlinger i samme høje kvalitet hos os i Ringsted, som på de københavnske klinikker.

Velovervejede beslutninger

Patienterne er enormt grundige med at undersøge markedet og bruger ofte lang tid på at studere behandlingsmuligheder, tidligere patienters erfaringer og tilfredshed med resultat, omgivelser og personale, inden de beslutter sig for en behandler eller plastikkirurg.

– Vi får utrolig mange spørgsmål både på telefonen og via de sociale medier, og det er baggrunden for, at vi tirsdag d. 27. november kl. 19-21 afholder en inspirationsaften, hvor vores plastikkirurg Stig-Frederik Trojahn Kølle og kosmetisk sygeplejerske Jannie Jeronimus Wentorf vil fortælle om behandlingsmuligheder og nye tendenser inden for kosmetiske behandlinger og plastikkirurgi, siger Kamilla Nørhave.

Inspiration til bedre hudpleje

På aftenen kan man også møde Aleris-Hamlets skincareekspert fra Medex, som er klar til at uddele tips og tricks om hudpleje, og om hvordan biomedicinsk hudpleje kan forbedre effekten af behandlinger med for eksempel Botox/Azzalure og Restylane.

Arrangementet er 27. november fra klokken 19 til 21 og er gratis og åbent for alle interesserede. Tilmelding kan ske på www.ofeliaklub.dk.

Kontakt:

Pressekontakt Dennis Christensen tlf.: 61 67 74 64 email: Dch@epicent.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ringsted-hospital-inviterer-til-infoaften-27-november-sjaellaenderne-vilde-med-plastikkirurgi?releaseId=13564124

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu