ANNONCE

PRM / Røde Orm fejrer vikingernes dag

8. maj 2018 11:21 | Af: Ritzau Info
 

I dag er det International vikingedag, og det fejres – ikke mindst i Dyrehaven, som lige nu danner rammen om Røde Orm. Et ægte vikinge-eventyr

Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater

Over 100.000 publikummer får lige om lidt muligheden for at opleve Nordeuropas største udendørs teatershow, når det storslåede vikingedrama, Røde Orm, indtager Ulvedalene i Dyrehaven. Skoven kommer til at genlyde af sværdslag og vikingebrøl, mens sceneriet i Ulvedalene udfyldes af et kæmpe vikingeskib med et ildspydende dragehoved, 18 meter høje højtalertårne, stort lysshow og masser af kendte skuespillere.

Det er sådan, man fejrer International vikingedag!

Når det går løs, vil over 80 statister, et stort hold skuespillere og dusinvis af sceneteknikere, stuntmænd, maskører, kostumier, heste og mange flere give publikum en helt unik oplevelse. Det bliver kort sagt ikke større – og det foregår alt sammen i Dyrehaven!

93.000 så vikinge-eventyret på Moesgaard Museum sidste år. 50.000 har allerede nu sikret sig billet til actiondramaet i Dyrehaven, så vent ikke for længe med at købe billetter.

Læs meget mere HER

Prøverne er lige nu i fuld gang, og pressen har mulighed for reportager, interviews, fotos m.m. Kontakt presseansvarlig Christian Bækholm for aftaler.

Kontakt:

PR og presseansvarlig, skuespil Christian Bækholm tlf.: +45 20149646 email: chba@kglteater.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/rode-orm-fejrer-vikingernes-dag?releaseId=12791121

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu