ANNONCE

PRM / Rullende afdelingsdirektør runder skarpt hjørne

6. november 2020 12:31 | Af: Ritzau Info
 

Steen Søndergaard, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse Hørning, fylder 50 år mandag 9. november.

Pressemeddelelse fra Middelfart Sparekasse

Steen Søndergaard havde efter eget udsagn aldrig tidligere siddet på en racercykel, da han i 2014 første gang kom til Hørning. Dengang som afdelingsdirektør for Spar Nord. Men han tøvede ikke med at involvere sig i lokalsamfundet og hoppe i sadlen, da gode lokale kræfter med inspiration i Team Rynkeby satte sig for at stable et velgørende cykelhold på benene og rulle fra Hørning til den franske hovedstad til fordel for Danske Hospitalsklovne.

To Paris-ture og tusindvis af træningskilometer senere befinder afdelingsdirektøren sig stadig overordentligt godt på racercyklen som fast inventar på de østjyske landeveje omkring Tranbjerg, hvor han bor med sin hustru Bodil. Sammen har de tre børn på 15, 19 og 21 år.

Under varmere himmelstrøg

Inden familien flyttede til det sydlige Aarhus i 2015, havde de dog i syv år hjemme en del længere mod syd, nemlig i udkanten af den spanske havneby Alicante, hvor Steen Søndergaard arbejdede som Nykredits skandinaviske udsendte på det spanske boligmarked.
Her tog familien både sproget og den spanske livsstil til sig.

– Det var nogle gode år, og familien holder fast i at rejse til Spanien mindst én gang om året. For at holde sproget ved lige og for at nyde den spanske måde at leve livet på. Rødvin, dejligt vejr og god mad. Det ku’ ha’ været møj værre, siger Steen Søndergaard på klingende nordjysk og afslører sit ophav.

Lun nordjyde

Det er nemlig ikke årene i Spanien, men den nordjyske opvækst, som skinner igennem, når man snakker med Steen Søndergaard.
For eksempel når han i varme vendinger taler om superligaholdet fra hjemstavnens hovedstad, Ålbår. For det er sådan, Aalborg udtales, når man har trådt sine barnesko på de kanter.
Skulle nogen være i tvivl, er det selvfølgelig AAB, der er klubben. Og selv om Steen Søndergaard foretrækker lycra og asfalt frem for grønsvær og benskinner, når der skal dyrkes motion, har hans hjerte altid banket for de bolsjestribede.
Han misser helst ikke en AAB-kamp. Som regel følger han med fra stuen hjemme i Tranbjerg, men indfinder sig også gerne på Aalborg Portland Park fra tid til anden, hvis ellers verdenssituationen tillader det. Nok er der kortere vej til AGF’s hjemmebane i Aarhus, men den lune nordjyde kunne ikke drømme om at vende sit hold ryggen til fordel for de hviie. Snarere tværtimod.
– Sådan er det. Er du fra Aarhus, holder du med AGF, og når du er fra Aalborg, er det AAB. Og det ændrer sig selvfølgelig ikke, bare fordi man flytter til Aarhus, siger Steen Søndergaard.

Føler sig hjemme i Hørning

1. marts 2019 vendte Steen Søndergaard tilbage til Hørning efter en afstikker til Spar Nord i Aarhus. Denne gang som afdelingsdirektør for Middelfart Sparekasse i en by, der har haft stor personlig betydning for ham.
– Det gjorde en stor forskel for mig at komme til Hørning. Jeg blev taget enormt godt imod og kunne med det samme mærke, at Hørning er en by med et stærkt lokalmiljø og -foreningsliv, som godt kan se de gensidige fordele i at samarbejde med det lokale pengeinstitut, siger afdelingsdirektøren, som senest havde fornøjelsen af at åbne minigolfbanen ved Hørning Idrætscenter, hvor Sparekassen også lægger navn til loungeområdet.
Steen Søndergaard svarer kækt tilbage, når han bliver spurgt, om han så skal holde noget på sin fødselsdag. For det skal han da. Han skal nemlig holde fri. Og fejre dagen derhjemme med familien.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/rullende-afdelingsdirektor-runder-skarpt-hjorne?releaseId=13603838

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu