PRM / Rummelig familievilla på Amager slår dørene op

21. september 2018 08:11 | Af: Ritzau Info
 

Når træhusleverandøren Scanwo holder åbent hus på Boltonvej 30. september, vil fokus være på de økonomiske, funktionelle og miljømæssige fordele, der er ved et træhus. Alle interesserede er velkomne.

Pressemeddelelse fra Scanwo A/S

Hvis du er på udkig efter et nyt hus, kan det være, du skal besøge træhusleverandøren Scanwos åbent hus-arrangement på Boltonvej 5 midt på Amager den 30. september fra klokken 13.00 til 15.00. Her vil der nemlig være mulighed for at opleve en rummelig og økonomisk familievilla bygget i træ.

– Planløsningen med 210 kvadratmeter er ideel for de fleste familier med masser af plads at boltre sig på. Samtidig sikrer jordvarmeanlægget en stabil og billig varmekilde i mange år frem, ligesom solcellerne på taget er med til at holde elregningen på et minimum, forklarer salgschef Erik Berg fra Scanwo og fortsætter: – Huset er et tagetagehus med separat garage og er opført i udvalgte kvalitetsmaterialer. Dertil kan bygherren selv bestemme, hvordan planløsningen skal se ud.

Ventilationsanlæg giver færre sygedage

Amager-huset er ligesom mange af Scanwos øvrige træhuse forsynet med Genvex-anlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Det sikrer et godt indeklima, og i kombination med træhusets unikke egenskaber er det samlet set godt for familiens helbred med færre sygedage til følge – især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.

Derudover benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien til byggeriet.

– Mange af vores kunder ønsker et sundt og miljørigtigt indeklima, og blandt andet derfor er der stor sandsynlighed for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Erik Berg.

Spar hundrede tusinde ved selvbyg

Villaen kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo har med huset leveret en færdig løsning, men det er også muligt at få en selvbyg- eller en medbygløsning, hvor du selv står for udvalgte dele af byggeprocessen. – Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Erik Berg.

Der afholdes åbent hus på adressen Boltonvej 5, 2300 København S, søndag d. 30. september fra kl. 13 til 15. De opstillede skilte viser vej.

Kontakt:

Pressekontakt Dennis Christensen tlf.: 61 67 74 64 email: Dch@epicent.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/rummelig-familievilla-pa-amager-slar-dorene-op?releaseId=13560763

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu