ANNONCE

PRM / Rutineret erhvervsrådgiver og ildsjæl runder 50 år

13. juli 2020 10:12 | Af: Ritzau Info
 

Erhvervsrådgiver Bente Balle fylder 50 år. Middelfart Sparekasse Kolding inviterer til reception.

Pressemeddelelse fra Middelfart Sparekasse

Det er en institution i Koldings erhvervsliv, som 11. august fylder 50 år. Bente Balle – Jakobsen indtil 2. februar, hvor hun giftede sig med drømmemanden over dem alle, Jens Balle.

Hustru. Mor. Bonusmor. Ildsjæl. Maratonløber. Cykelentusiast. Og erhvervsrådgiver i Kolding siden 2000 – de seneste seks år i Middelfart Sparekasse. En ustoppelig powerkvinde, som spiser livet med den store ske.

Det gode, aktive liv

Familien og det gode, aktive liv er i højsædet, og hun går ikke af vejen for at cykle landevejene tynde eller kaste sig ud i endnu et maratonløb – gerne med sin mand. Således har det nyslåede ægtepar sammen løbet et maratonløb om måneden i de seneste 15 måneder.
Endnu bedre er det, hvis den aktive livsstil kan forenes med hverdagen i Sparekassen og Bente Balles glødende passion for fundraising og velgørenhed. For det er der, i krydsfeltet mellem job, velgørenhed og motion, at den notorisk bramfri fødselar trives allerbedst.

Gør en forskel for andre

Meritterne taler for sig selv. Hun har blandt andet været primus motor og holdleder for Løkkefondens cykelhold i Kolding, hun er cyklet til Paris tre gange med Team Rynkeby og har tilbagelagt 800 kilometer i sadlen på Highway One i Californien til fordel for Julemærkefonden.

Bente Balle er dog langt fra færdig med at bruge sig selv og sit omfattende netværk i erhvervslivet til at gøre en forskel for andre. Hun har adskillige nye velgørenhedsprojekter i støbeskeen, men må i første omgang udskyde dem til 2021 på grund af corona-epidemien.

– Det er i mit DNA at skulle gøre en forskel og hjælpe andre. At jeg kan kombinere mit job med velgørenhedsarbejde og min passion for både løb og cykling giver så meget energi. Ud over alle de gavnlige sundhedsmæssige effekter ved motion, giver det også arbejdsmæssig energi, da jeg ad denne vej ofte får positiv omtale af projekter og Sparekassen. Jeg har altid Sparekassens opbakning og har til gengæld tiltrukket mange nye kunder i forbindelse med projekterne og den medfølgende medieomtale. Og så passer mit regnestykke, siger Bente Balle med et smil.

Hun og Jens Balle bor sammen i Kolding og har hver tre voksne børn, som alle er fløjet fra reden.

Kunder, venner, familie og alle andre interesserede har mulighed for at sige tillykke til Bente Balle. Middelfart Sparekasse i Kolding inviterer nemlig til reception fredag 28. august klokken 13-16 i afdelingen på Buen 7.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/rutineret-erhvervsradgiver-og-ildsjael-runder-50-ar?releaseId=13596842

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu