ANNONCE

PRM / Sådan vil danskernes forbrug ændre sig på den anden side af corona-pandemien

8. juni 2020 06:00 | Af: Ritzau Info
 

Hvordan påvirker corona-pandemien danskernes forventninger til deres forbrug og investeringslyst? Det har YouGov undersøgt.

Pressemeddelelse fra YouGov Denmark

Selv om Danmark har fået godt styr på coronavirussen og er begyndt at åbne landet igen, så holder danskerne igen med at bruge penge, og mere end hver fjerde (29%) forventer også fremadrettet at spare mere op.

YouGov har lanceret en COVID-19 market predictor, som tager temperaturen på markedet og kortlægger forbrugernes forventninger til forbrug og deres investerings- og risikovillighed inden for en række brancher og områder.

YouGov har spurgt danskerne, hvordan de forventer, deres forbrug vil se ud fremover i forhold til før corona-pandemien. De områder, som ser ud til at få det største positive løft, er indenrigsrejser og danskproducerede varer.

https://d25d2506sfb94s.cloudfront.net/cumulus_uploads/inlineimage/2020-06-04/Predicted-consumption-changes-more.png” target=”_blank”>https://d25d2506sfb94s.cloudfront.net/cumulus_uploads/inlineimage/2020-06-04/Predicted-consumption-changes-less.png” target=”_blank”>Kontakt os og hør mere om mulighederne med vores market predictor

Om undersøgelsen

Undersøgelsen er baseret på interview med 1988 repræsentativt udvalgte personer i alderen 18+ år fra YouGov panelet i perioden 12. maj til 18. maj 2020.

Kontakt:

Nordic Marketing Manager, PR og Marketing Tove Keldsen tlf.: +45 3142 6154 email: tove.keldsen@yougov.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sadan-vil-danskernes-forbrug-aendre-sig-pa-den-anden-side-af-corona-pandemien?releaseId=13594584

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu