ANNONCE

PRM / Sæddonation hos Cryos sættes midlertidigt på pause

12. marts 2020 12:01 | Af: Ritzau Info
 

Med baggrund i gårsdagens pressemøde fra Statsministeren vælger vi midlertidigt at sætte sæddonationer på pause fra på mandag d. 16. marts og de næste 14 dage.

Pressemeddelelse fra Cryos

– Vi har valgt at prioritere at beskytte vores donorer og medarbejdere mod risikoen for at blive smittet med COVID-19, siger administrerende direktør Peter Reeslev og tilføjer:

– Det vil naturligvis få økonomiske konsekvenser for os, men vi mener, at situationen påkræver, at vi handler og sætter sæddonationer på pause, mens vi følger udviklingen.

Unge mænd, som går med overvejelser omkring at blive sæddonor, kan bruge tiden til at læse mere om, hvad det indebærer at være donor, og vores medarbejdere sidder klar ved telefonen til at svare på spørgsmål samt håndtere indkomne ansøgninger.

Vores distribution af donorsæd fortsætter som vanligt, og vi har iværksat planer for, hvordan vi sikrer, at vi fortsat kan levere donorsæd rundt i hele verden til de mange kvinder, som er afhængige af, at de kan få behandling på deres lokale fertilitetsklinik.

Cryos International har hovedkontor i Aarhus og afdelinger i København, Aalborg & Odense.

Kontakt:

Peter Reeslev
CEO, Cryos International
pr@cryosinternational.com
(+45) 86 76 06 99

Cryos International – Denmark ApS
Vesterbro Torv 3, 5. | 8000 Aarhus C | Denmark
Company registration no.: 35 51 42 52 | Website: dk.cryosinternational.com
E-mail: dk@cryosinternational.com | Tel.: +45 8676 0699 | Fax: +45 8676 0685

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/saeddonation-hos-cryos-saettes-midlertidigt-pa-pause?releaseId=13589873

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu