PRM / Sam Partner A/S udvider ejerkredsen ved salg til kapitalfond

17. maj 2018 08:59 | Af: Ritzau Info
 

Sam-koncernen sælger 40 procent af driftsselskaberne til Industri Udvikling, og til sommer forstærkes ledelsen med en ny bestyrelse. Handlen styrker de fremtidige muligheder for både medarbejdere og samarbejdspartnere.

Pressemeddelelse fra Sam Partner A/S

Koncernen Sam Holding fra Kolding , der udover Sam Partner består af Ignite Nordic, Sam Partner Poland og Sam Asia, har per 1. maj solgt 40 procent af virksomheden til investeringsselskabet Industri Udvikling for et uoplyst millionbeløb. Administrerende direktør og stifter Michael Duus og partnerne Pia Haysen og Michael Vest bevarer dermed majoriteten i virksomheden, der fortsætter driften uden mærkbare ændringer for såvel medarbejdere som samarbejdspartnere. Derudover indhenter Sam Partner en erfaren kapacitet som bestyrelsesformand, der sammen med resten af den nye bestyrelse bliver endeligt konstitueret i løbet af sommeren 2018.

Handlen er indgået med henblik på Sam Partners fremtidige udvikling, og som resultat forventes virksomhedens i forvejen trecifrede millionomsætning at blive fordoblet på få år.

– Med frasalget ønsker vi at hæve barren og professionalisere virksomheden endnu mere. Industri Udvikling har gode erfaringer med at købe sig ind og videreudvikle virksomheder, og i kraft af deres kompetencer er de den optimale partner og medejer for os – vi er meget stærkere, når vi har dem med ombord. I samarbejde kan vi udvikle virksomheden hurtigere, end vi selv kunne gøre det, og i løbet af to til tre år skal vi gerne have fordoblet vores omsætning, siger Michael Duus, administrerende direktør i Sam Partner

– Sam Partner er en spændende forretning med mange facetter, som har skabt flot vækst og indtjening gennem mange år og har potentiale for meget mere i både ind- og udland. Ejerledelsen og medarbejderne er virkelig dygtige og forretningen er skalérbar, og det er lige præcis det, vi i Industri Udvikling investerer i. Vi glæder os meget til samarbejdet om udvikling af forretningen til næste niveau, siger Frederik Aackermann, partner i Industri Udvikling.

Planen er lagt

Årsregnskabet for koncernen i 2017 viste et resultat i omegnen af 40 millioner kroner, og strategien for at følge op på virksomhedens gode takter er lagt, og det første opkøb på plads.

– Vi kommer til at gennemgå en stor udvikling over de næste år både gennem organisk vækst og ved at opkøbe attraktive virksomheder. Som det første har vi netop købt de immaterielle aktiver – kunder, leverandører og igangværende ordrer – hos virksomheden House of Trendz, og flere handler er i pipeline, ligesom vi satser på at rekruttere erfarne salgsfolk til eksportmarkederne, fortæller Michael Duus.

Kontakt:

Olav Arnkjær
Relations Specialist, Epicent PR
(+45) 78 70 09 21
oar@epicent.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sam-partner-as-udvider-ejerkredsen-ved-salg-til-kapitalfond?releaseId=12842263

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu