ANNONCE

PRM / Samme taxa-app i Danmarks fire største byer

28. august 2020 12:12 | Af: Ritzau Info
 

Efter Dantaxis ankomst til Odense, kan samme taxa-app nu benyttes til taxibestilling i Danmarks fire største byer. På landsplan er næsten halvdelen af Danmarks 4.000 taxier tilsluttet Dantaxi-appen, der dækker 64 af Danmarks kommuner. Foruden Odense, er Randers og Horsens nye byer på listen denne sommer.

Pressemeddelelse fra Dantaxi 4×48 A/S

I snart 10 år har danskerne kunne bestille taxi via app. Fænomenet startede i hovedstadsområdet, men har efterhånden spredt sig til det meste af landet. Odense har længe været efterspurgt på listen over byer, hvor den bedst dækkende taxa-app kan benyttes til taxibestilling. Det er der rådet bod på nu, efter at Dantaxi fra august tilbyder taxikørsel i byen.

Én app til 64 kommuner

Med selskabets ankomst til Odense kan samme app benyttes til taxibestilling i de fire største byer og i 64 kommuner landet over. I alt er 1.900 taxier koblet på, og det svarer til næsten halvdelen af Danmarks taxier.

Appen er den mest downloadede taxa-app i Danmark. Har man den installeret på sin telefon, kan man vælge at køre efter taxameter eller til en fastpris, der er kendt på forhånd. Bestiller man til fastpris, er prisen oftest lavere end taxameterprisen. Betalingen sker i bilen eller direkte fra appen.

Appen er også gjort tilgængelig i Randers og Horsens

Odense er kun en af tre nye byer, hvor appen denne sommer er gjort tilgængelig for kunderne. Randers og Horsens er ligeledes nye på listen, efter at Dantaxi tidligere på måneden etablerede sig i de to jyske byer i samarbejde med lokale vognmænd.

Selskabets første app blev lanceret i København helt tilbage i foråret 2011.
Siden er stadig flere byer og områder kommet til og nye features implementeret. I 2019 fik brugerne mulighed for at bestille en el-bil som deres foretrukne taxi i udvalgte områder.

Om Dantaxi

  • På landsplan er cirka 1.900 taxier (heraf kører 160 på el) tilsluttet Dantaxi og selskabets app.
  • Dantaxi-appen kan hentes der, hvor man normalt henter mobilapps.
  • Alle selskabets taxier er monteret med afskærmning og fastgjorte spritdispensere.

Kontakt:

Kommunikationschef Rasmus Krochin tlf.: +45 45 95 44 57 email: rs@dantaxi.dk

Presseafdeling kan kontaktes direkte på tlf.: +45 28 40 51 48 email: presse@dantaxi.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/samme-taxa-app-i-danmarks-fire-storste-byer?releaseId=13598788

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu