ANNONCE

PRM / Sammenlign priser på advokater og revisorer og spar mange penge

7. december 2020 06:50 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Escalate ApS

Du kan nemt spare mange penge, hvis du skal bruge en advokat eller en revisor. Der kan være mange årsager til, at du har brug for advokat- eller revisor bistand.

Uanset årsagen kan du nemt og hurtigt modtage 3 tilbud fra revisorer eller advokater gennem https://www.juf.dk/. De vender hurtigt tilbage, og du vælger selv, hvilken advokat eller revisor du ønsker skal varetage opgaven.

Advokathjælp

Der kan være så mange grunde til, at du får brug for en advokat. Det kan f.eks. være i forbindelse med, at du skal skilles fra din ægtefælle. Hvis I har børn sammen, kan det være svært at få et samarbejde op at køre omkring børnene umiddelbart efter en skilsmisse.

Der er mange følelser på spil hos begge parter, og begge kan have et lige stort ønske om at have mest muligt med børnene at gøre. At finde frem til nogle fælles aftaler omkring børnene f.eks. i forbindelse med bopæl, forældremyndighed kan være svært.

Hvis samarbejdet er vanskeligt kan jeres sag i sidste ende spille sig ud i retten. Det vil være gavnligt for dig at have bistand fra en advokat, som neutralt kan vejlede dig i, hvordan du bedst muligt agerer i forhold til Familieretshusets sag.

Revisorhjælp

Jeres skilsmisse kan også have økonomiske konsekvenser. Det kan være en rigtig god idé, at I indhenter noget hjælp fra en revisor, så jeres økonomi bliver delt bedst muligt og mest ligeligt imellem jer. Det kan i sidste ende have betydning for, om du eller din tidligere ægtefælle har råd til at blive boende i huset.

Det kan være at du driver et firma. Når du har et firma, så kan det være en rigtig god idé at du tilkøber hjælp fra en revisor. Revisoren kan hjælpe dig med at spare mange penge, da det kan komme til at koste dig dyrt, hvis der opstår fejl i regnskaberne. Forestil dig f.eks. at du har kunder, som ikke betaler i løbet af året. En revisor kan gennemtjekke hvilke bestillinger, der er foretaget, og gennemtjekke om du faktisk har fået beløbet ind. På den måde minimerer du risikoen for, at du mister penge i dit firma.

Du kan billigt og nemt indhente tilbud fra 3 revisorer online ved hjælp af få klik. Du bliver kort efter kontaktet, og herefter er det op til dig at vælge, hvilken revisor du gerne vil have.

Kontakt:

For mere info kontakt marketingkonsulent Jonas Holm
+45 31 10 13 79 | Jh@jonasholm.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sammenlign-priser-pa-advokater-og-revisorer-og-spar-mange-penge?releaseId=13605732

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu