PRM / Saudi-Arabiens ambassadør til møde i Udenrigsministeriet

24. oktober 2018 11:02 | Af: Ritzau Info
 

Den saudiarabiske ambassadør, Fahad bin Maayouf Al Ruwaily var i dag indkaldt til møde med udenrigsministeriets direktør for udenrigspolitik.

Pressemeddelelse fra Udenrigsministeriet

Mødet var indkaldt på baggrund af sagen om drabet på den saudiarabiske journalist Jamal Khashoggi, som fandt sted tidligere på måneden på Saudi-Arabiens konsulat i Istanbul.

Under mødet udtrykte Udenrigsministeriet på den danske regerings vegne Danmarks fordømmelse af drabet på Jamal Khashoggi.

Det blev gjort klart, at ytringsfrihed, en fri presse og sikkerhed for journalister er centrale danske værdier, og at de bør respekteres overalt.

Udenrigsministeriet understregede behovet for, at en troværdig og tilbundsgående efterforskning af drabet bliver gennemført, og at alle ansvarlige bliver stillet til ansvar. Det blev også understreget, at man fra dansk side fortsat vil følge sagen tæt, herunder i tæt samarbejde med andre EU-lande.

Kontakt:

Presserådgiver Kasper Thams Olsen tlf.: +4561979031 email: kasols@um.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/saudi-arabiens-ambassador-til-mode-i-udenrigsministeriet?releaseId=13562909

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu