PRM / Scanwo holder åbent hus i Ishøj søndag d. 7. oktober

28. september 2018 12:58 | Af: Ritzau Info
 

Scanwo holder åbent hus 7. oktober fra klokken 13 til 15 på Rosenvangen 13 i Ishøj med fokus på fordelene ved et træhus og selvbyg. Der er nemlig stor interesse for selvbyg i Storkøbenhavn.

Pressemeddelelse fra Scanwo A/S

Scanwo, der har specialiseret sig i at levere træhuse til privatpersoner, slår dørene op til åbent hus søndag d. 7. oktober fra klokken 13 til 15 på Rosenvangen 13 i Ishøj.

– Huset er et 150 kvadratmeter stort bjælkehus, som er opført som selvbyg. Den familievenlige planløsning er lavet efter bygherrens anvisninger, hvor den gennemtænkte arealudnyttelse giver plads at boltre sig på for den lille børnefamilie, forklarer Erik Berg, der er salgschef hos Scanwo.

Genvex-anlæg giver færre sygedage

Huset i Ishøj bliver ligesom mange af Scanwos øvrige træhuse forsynet med Genvex-anlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Det sikrer et godt indeklima, og i kombination med træhusets unikke indeklima er det samlet set godt for familiens helbred med færre sygedage til følge – især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.

Derudover benytter Scanwo udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien.

– Mange af vores kunder kan godt lide et bæredygtigt træhus, og med et yderst positivt boligmarked i Storkøbenhavn er der grobund for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Erik Berg.


Spar hundrede tusinde ved selvbyg

Udstillingshuset kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo har leveret en såkaldt selvbygløsning, hvor bygherren har stået for alle dele af byggeprocessen samt planløsning, men det er også muligt at blive boligejer med en færdig- eller medbygløsning.

– Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde kroner. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Erik Berg.

Der afholdes åbent hus på adressen Rosenvangen 13, 2635 Ishøj, søndag den 7. oktober fra kl. 13 til 15. De opstillede skilte viser vej.

Kontakt:

Pressekontakt Dennis Christensen tlf.: 61 67 74 64 email: Dch@epicent.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/scanwo-holder-abent-hus-i-ishoj-sondag-d-7-oktober?releaseId=13561360

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu