PRM / Se Bamse LIVE for allersidste gang

4. oktober 2018 07:31 | Af: Ritzau Info
 

Søren Hauch-Fausbøll, Henrik Lykkegaard, Brian Patterson og Gitte Melgaard træder i næste uge på scenen som Bamse, Kylling og Ælling for allersidste gang.

Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater

Omringet af balletskolebørn trækker hele Danmarks store, tykke Bamse i lyserød tutu og går på scenen for allersidste gang. Bamse er ikke prototypen på en yndefuld danser, men det ved han heldigvis bare ikke. Sammen med eleverne på Det Kongelige Teaters Balletskole fortæller Bamse historien, om dengang han drømte, at han lærte at danse ballet. Forestillingen er koreograferet af Thomas Lund.

På en eventyrlig rejse møder Bamse de festglade kylletter, søde dunede svaneællinger, Askes seje drengebande, verdens yndigste sylfider, den smukkeste svaneprinsesse, de bitte små Luna-piger og de frække snupsedyr. Hans hyggelige hus med den faldefærdige skorsten er stadig det samme, og molodibogen er også på plads.

Katrine Hauch-Fausbøll, der i 1982 fandt på Bamse og lancerede Bamses billedbog for 35 år siden, fortæller at det er sidste gang Bamse optræder live sammen med sine to bedste venner. Hun fornyer hverken kontrakten med Cirkus Summarum eller med Det Kongelige Teater, for ikke at tære for meget på det originale cast, der nu -35 år senere- stadig er Bamse, Kylling og Ælling.

Kom Bamse, nu balletter vi er altså sidste chance for at se vores gamle plysdyrslegekammerater, Bamse, Kylling og Ælling live.

Kontakt:

PR og presseansvarlig, ballet Anna-Katarina Gravgaard tlf.: +45 61 70 84 94 email: akgr@kglteater.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/se-bamse-live-for-allersidste-gang?releaseId=13561610

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu