ANNONCE

PRM / SEAS-NVE vinder udbud på forsyningspligt til naturgaskunder i hele Danmark

18. februar 2020 09:13 | Af: Ritzau Info
 

Energistyrelsens udbud af forsyningspligt til naturgaskunder i hele landet blev vundet af energi- og fibernetkoncernen SEAS-NVE.

Pressemeddelelse fra SEAS-NVE

Det er første gang, der afholdes et national udbud, og hos SEAS-NVE glæder de sig over at få muligheden for at byde nye naturgaskunder velkommen i hele Danmark.

“Vi tilbyder altid kunderne høj kundeservice, attraktive vilkår samt konkurrencedygtige naturgaspriser. Vores pris i udbuddet var meget konkurrencedygtig, og blev den laveste. Jeg er glad for, at vi nu skal byde nye kunder velkommen hos os”, siger markedsdirektør Ole Vestergaard.

Resultatet af udbuddet betyder, at kunder, der fra den 1. april ikke aktivt vælger en gasleverandør, vil blive tildelt forsyningspligtprisen fra SEAS-NVE. Erfaringer viser, at det typisk sker, når kunder flytter eller ikke foretager sig noget, når en eksisterende leveringsaftale udløber.

“Det skal være vores ambition, at kunder, der ikke nødvendigvis er bevidste om aktivt at tilvælge os i første omgang, aktivt vælger at blive hos os efterfølgende. At vi vinder udbuddet, ser vi som vores mulighed for dialog med nye kunder, som forhåbentlig vil være interesserede i at vide mere om os og nogle af vores andre energiløsninger og energiprodukter”, fortæller Ole Vestergaard.

I de næste tre år har SEAS-NVE som Energistyrelsens udpegede forsyningspligtselskab, pligt til at levere naturgas til de forbrugere, der ikke allerede har en leveringsaftale. Prisen på forsyningspligtproduktet svarer til markedsprisen plus et pristillæg, som dækker leverandørens omkostninger.

Det er netop dette tillæg, der er omdrejningspunkt for budrunden og SEAS-NVE vandt med en pris på 3,24 øre/m3 inkl. moms i tillæg til markedsprisen. For en husstand med et gennemsnitligt naturgasforbrug på cirka 1.500 m3 svarer dette til knap 50 kr.

Kontakt:

Pressechef Morten Kidal, mobil 21 70 37 99, e-mail mkl@seas-nve.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/seas-nve-vinder-udbud-pa-forsyningspligt-til-naturgaskunder-i-hele-danmark?releaseId=13588317

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu