ANNONCE

PRM / Seniordans på biblioteket

27. februar 2020 13:19 | Af: Ritzau Info
 

Har du lyst til at danse, så støv danseskoene af og kom forbi Næstved bibliotek, hvor Næstved Seniordansere byder op til dans lørdag den 14. marts kl. 10.30-12.00.

Pressemeddelelse fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Seniordans er festlig og fornøjelig dans til god musik sammen med glade mennesker. Det er en god måde at blive i godt humør, få rørt “de små grå” og få god motion. Dans er en af de motionsformer, hvor man får brugt flest muskelgrupper, og samtidig styrker det blodomløb, hjerte og hjerne.

Musikken er dansevenlige evergreens, som mange kan synge med på. Vi danser ikke dame og herre men “RØD og BLÅ”, så du kan være med, selv om du kommer alene.

Seniordans omfatter danse fra mange lande, og de er forenklede, så du kan være med, selv om du ikke er vant til at danse. Vi danser i par, kvadrille, kædedanse, rækkedanse i kreds og så videre.

Kom og prøv, det er aldrig for sent at begynde!

Arrangementet finder sted lørdag den 14. marts kl. 10.30-12.00 í Loungen på Næstved Bibliotek. Det er gratis at deltage, og du skal ikke melde dig til.

Kontakt:

Bibliotekar Lars Ovesen tlf.: 5588 4154 email: larov@naestved.dk

Bibliotekar, pressemedarbejder Lena Lund Olsen tlf.: 55884021 email: leols@naestved.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/seniordans-pa-biblioteket?releaseId=13588968

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu