ANNONCE

PRM / SHURE præsenterer trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

10. september 2020 09:01 | Af: Ritzau Info
 

Der er kommet ny aktør på den danske audioscene, amerikanske Shure, har været kendt blandt professionelle musikproducenter længe og lancerer nu deres første forbrugerprodukt, Shure AONIC 50, som er et sæt trådløse hovedtelefoner med støjreduktion.

Pressemeddelelse fra Shure

København, den 10. september 2020 – Det bliver det nu muligt at tage den legendariske studielyd med på farten, når Shure lancerer deres første trådløse hovedtelefoner med støjreduktion. Hovedtelefonerne er bygget i samme kvalitet og design, som musikproducenter har sat deres lid til gennem de sidste knap 100 år. Shure AONIC 50 har en trådløs, støjreducerende “levetid”på op til 20 timer og er udformede i en kvalitet og komfort, som er baseret på mange års erfaring med at udvikle holdbart og brugervenligt udstyr til live- og scenebrug. Shure Aonic 50 kommer med en stabil Bluetooth® 5-teknologi, som har en imponerende rækkevidde på op til 10 meter. Hovedtelefonerne kan nemt kobles til telefoner, computere og tablets via bluetooth eller med det medfølgende 3,5 mm minijack kabel.

Via ShurePlus™ PLAY-appen er det let og enkelt at indstille støjreduktion og miljøniveauer. Appen er kompatibel med IOS og Android.

Shure har leveret lyd til store artister

Det amerikanske brand, Shure, er verdenskendt i den audiovisuelle branche for at levere kvalitetsmikrofoner, som har været brugt at store artister fra The Beatles, Maroon 5 og Jimi Hendrix til Martin Luther King og Bill Gates. Shure har med andre ord sat standard for, hvordan det er meningen, at lyd skal lyde gennem mange år. Hovedtelefonerne, Shure AONIC 50, er bygget i samme kvalitet, som producenter, teknikere og musikere har anvendt til at skabe den bedste mulige lyd.

Shure AONIC 50 leveres med alt, hvad der er behov for: beskyttelsesetui, 3,5 mm kabel og et USB-C ladekabel – og de kommer i sort og brun.

Vejl. udsalgspris: DKK 3.295

Forhandlere: www.komplett.dk og www.dustinhome.dk

Kontakt:

For flere informationer, herunder mulighed for tests samt højopløselige billeder, kontakt:

Marie Elbæk, Grey Public
marie.elbaek@grey.com
+45 6021 2542

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/shure-praesenterer-tradlose-hovedtelefoner-med-stojreduktion?releaseId=13599612

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu